Masterchef 5: Σήμερα τελειώνουν τα Masterclass

Κλείνει για φέτος ο συγκεκριμένος κύκλος, με καλεσμένο τον Χρήστο Γλωσσίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Σήμερα τελειώνουν τα Masterclass

Κλείνει σήμερα, Κυριακή, ο κύκλος Masterclass στο φετινό Masterchef, μετά από μια επεισοδιακή και ανατρεπτική εβδομάδα επιστροφών.

Οι οριστικές αποχωρήσεις αλλά και επιστροφές στο σπίτι πραγματοποιήθηκαν στο επεισόδιο του Σαββάτου, με την τελική 12αδα να έχει πλέον διαμορφωθεί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα κλείσει τον κύκλο των MasterClass φτιάχνοντας πειραγμένα σουβλάκια, με παραγγελιές από τους δώδεκα υποψήφιους του διαγωνισμού.

Masterchef 5 Σήμερα τελειώνουν τα Masterclass

Με βοηθό του τον Παύλο Χάππιλο και ψήστη τον Παναγιώτη Τζαμαλή, να σκαρφίζεται διάφορές ευρεσιτεχνίες στην κουζίνα του MasterChef 5, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοιμάζει, για άλλη μια φορά, πεντανόστιμες γεύσεις.

Με καλεσμένο τον Χρήστο Γλωσσίδη, τα δυο μοναδικά πιάτα με την κλασσική υπογραφή ενός παλαιότερου φιναλίστ του MasterChef, αποτελούν απόδειξη πως η βαθιά γεύση βρίσκεται στην απλότητα και στη σωστή πρώτη ύλη.

Η πρώτη ανάρτηση του Αντώνη μετά την αποχώρηση του

Μια οριστική αποχώρηση και μια επιστροφή παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 17/4 επεισόδιο του MasterChef, φέρνοντας ξανά τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι. Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Μετά την αποχώρηση του Στέφανου, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Αντώνης Μητρόπουλος διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ο καλεσμένος Μανώλης Σαρρής και η κριτική επιτροπή αφού πρώτα δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, ανακοίνωσαν την απόφαση της.

Ο Νίκος Σκορδάκης είναι αυτός που ξανά μπήκε στο παιχνίδι, ενώ ο Αντώνης Μητρόπουλος αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, ο Αντώνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

«Το μαγειρικό ταξίδι του @masterchefgr πραγματικά τελείωσε αυτή τη φορά..!!ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη όλους σας σημαίνει πολλά για μένα..για ακόμα μια φορά ευχαριστώ και την υπέροχη παραγωγή και τους ανθρώπους που δουλεύουν!!Ψυχουλα is out!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

MasterChef 5 Αντώνης αποχώρηση