Απόψε το βράδυ ο τελικός του Battle of the Couples

Ρίχνει πρόωρα αυλαία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόψε το βράδυ ο τελικός του Battle of the Couples

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Battle of the Couples, ένα ριάλιτι που ρίχνει αυλαία πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν.

Στα τελευταία επεισόδια, οι αποχωρήσεις ήταν διπλές, καθώς χθες έφυγαν ο Πάνος και η Στέφανη, ο Γιώργος και η Καίτη.

Το έπαθλο θα διεκδικήσουν από τα τέσσερα εναπομείναντα ζευγάρια μόνο τα τρία, καθώς απόψε θα υπάρξει μέσω ψηφοφορίας μεταξύ τους άλλη μία αποχώρηση.

Φαβορί για τη νίκη είναι ο Ριχάρδος με την Άντζελα έχουν όμως ισχυρό ανταγωνισμό από τον Κώστα και την Κρίστη, που πλασάρονται ως outsiders.

Απόψε το βράδυ ο τελικός του Battle of the Couples

Ο Ριχάρδος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Μπορεί το Battle of the Couples να κόβεται πρόωρα, λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης, αλλά μέχρι τότε συμμετέχοντες και συντελεστές είπαν να το ζήσουν με την ψυχή τους.

Πρόταση γάμου στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής έχουμε δει, πρόταση γάμου σε reality πρώτη φορά βλέπουμε και αυτό συνέβη στο Battle of The Couples, εκεί όπου τα ζευγάρια διαγωνίζονται για να κερδίσουν στο τέλος το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Ένα από τα ζευγάρια που έχουν ξεχωρίσει από την αρχή είναι ο Ριχάρδος και η Άντζελα, με τον Ριχάρδο να αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Σκέφτομαι να κάνω μια πρόταση γάμου στην Άντζελα. Κανείς δεν το ξέρει. Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κάνω οικογένεια και το ένιωσα ότι θέλω μαζί της», είπε στη Σάσα Σταμάτη κι εκείνη ανέλαβε τα καθέκαστα με πάρτι, λουλούδια και δαχτυλίδι.

«Πάντα της έλεγα ότι θέλω να παντρευτούμε αλλά δεν το περιμένει», κατέληξε.

Η Σάσα Σταμάτη έστησε ένα pool party, με τα ζευγάρια να φορούν τα μαγιό τους και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Κάποια στιγμή όλοι μαζεύτηκαν σε έναν κύκλο και ο Ριχάρδος έκατσε στα γόνατα και έκανε την πρόταση στην Άντζελα.

Εκείνη είπε το μεγάλο ναι!