Survivor 4: Έπος! Ξεκίνησε το επεισόδιο με τραγούδι του Λιβάνη και πλάνα Μαριαλένας - Σάκη

Τους τρολλάρει μέχρι και η παραγωγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έπος! Ξεκίνησε το επεισόδιο με τραγούδι του Λιβάνη και πλάνα Μαριαλένας - Σάκη

Την απόλυτα επική έναρξη είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την παραγωγή να έχει βάλει τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκης!

Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται, με τον τραγουδιστή να είναι... ο κερατάς της υπόθεσης, όπως λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτήν την φορά, η παραγωγή θέλησε να βάλει πάλι λάδι στην φωτιά και να παίξει το καινούργιο τραγούδι του νυν συντρόφου της Μαριαλένας, Γιώργου Λιβάνη, με τίτλο «Να είσαι ευτυχισμένη».

«Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας»

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».