House of Fame trailer (19/4): Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών - Οι μεγάλοι τα βάζουν με τους μικρούς

Εκνευρισμένοι όλοι μετά το live της Παρασκευής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame trailer (19/4): Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών - Οι μεγάλοι τα βάζουν με τους μικρούς

Σήμερα στις 18.00 στο νέο επεισόδιο του House of Fame, καθηγητές και σπουδαστές της Ακαδημίας παρακολουθούν και σχολιάζουν τις εμφανίσεις του live concert της Παρασκευής αν και οι σχέσεις των παικτών γρήγορα οδηγούνται στα άκρα.

Υπάρχουν όντως «ομάδες» ανάμεσα στους συγκάτοικους;

Μπορεί η νεαρή ηλικία ορισμένων να αποτελέσει δικαιολογία για ορισμένες επιδόσεις και συμπεριφορές;

Στέφανος και Άρης έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση ενώ η Κόνη ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Γιώργου Σπετσιώτη. Η Μαριάννα μπαίνει στη μέση και η ένστασή της ενοχλεί έντονα τους μεγαλύτερους συμπαίκτες της. Από τη μεριά του ο Γιώργος Ντίνος κατηγορεί τους μικρότερους, πως δεν δείχνουν σεβασμό.

Δείτε το σημερινό (19/4) trailer του House of Fame

Πάνος Μεταξόπουλος για τον τσακωμό του με τον Αρσενάκο - «Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του στο Σου Κου Family και στην Μαίρη Βλάχου και αναφέρθηκε στη κόντρα που είχε ξεσπάσει στο House of Fame με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Σε ένα live της Παρασκευής, ο Στέφανος, μετά το τέλος της ερμηνείας του, αφιέρωσε το τραγούδι στην γιαγιά του, μια κίνηση ωστόσο που έφερε αντιδράσεις.

«Την προηγούμενη ημέρα είχαμε μια πρόβα με τον πιτσιρικά, που είχε αφιερώσει το τραγούδι στην γιαγιά του. Οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι και μίλησε ο κύριος Αρσενάκος και πήρε θέση, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε δει το στιγμιότυπο. Ήταν μια δική μου κακή στιγμή.

Δεν το συζητώ καν. Είναι αξιόλογος στην δουλειά του. Σίγουρα η δική του ματιά είναι ίσως η πιο σοβαρή για τα παιδιά του House of Fame. Επί της ουσίας αυτός θα τους προσλάβει.»