MasterChef 5: Νικήτρια του Mystery box η Λία

Τα πλεονεκτήματα και οι γκριμάτσες...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5: Νικήτρια του Mystery box η Λία

Λίγο μετά την αποχώρηση και το γράμμα του Στέφανου, είχαμε Mystery box στο MasterChef, το οποίο είχε θέμα φοιτητικό ψυγείο! Οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες ένα πιάτο με τα «αποφάγια» που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Τα πιάτα της Λίας, της Ανούς και του Τζιοβάνι ξεχώρισαν, αλλά το πιάτο της Λίας ήταν απλό και ταυτόχρονα γευστικό και αυτό που κέρδισε τελικά!

Και ενώ οι κριτές ανακοίνωναν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας, η επιτυχία της Λίας Μακροστέργιου εξέπληξε δυσάρεστα μερικούς από τους συμπαίκτες της, όπως τη Μαργαρίτα, η οποία άρχισε... τις γκριμάστες.

Σειρά είχε να ενημερωθεί η Λία για τα πλεονεκτήματα που θα εξασφάλιζε.

Η νίκη της Λίας και τα πλεονεκτήματα

Το γράμμα του Στέφανου και τα σχόλια της Μαρίνας

Ο Στέφανος είναι μια από τις πιο έντονες προσωπικότητες, που πέρασαν από το φετινό MasterChef, με τον εν λόγω παίκτη να αποχωρεί από το παιχνίδι στην εβδομάδα των επιστροφών, αλλά να μην ξεχνά να αφήσει το «καρφί» του στη Μαρίνα.

Ο Στέφανος άφησε ένα γράμμα στους άλλοτε συμπαίκτες του και η Μαρία το διάβασε. Σε εκείνο το γράμμα, ο ίδιος ανέφερε ως «αδέλφια» του τον Διονύση και τον Ιωάννη, περιμένοντάς τους για... ποτάρες, όταν βρεθούν εκτός σπιτιού, ενώ ανέφερε πως θέλει η Μαργαρίτα να σηκώσει το έπαθλο.

Παράλληλα, επεσήμανε πως επιθυμεί η τετράδα να συμπληρωθεί από τη Μαρία, ενώ εξέφρασε και τη συμπάθεια του σε Λία, Παναγιώτη, Ανούς και Παύλο. Θέλησε, όμως, να αφήσει «μπηχτή» στη Μαρίνα, λέγοντας πως «για όποιον δεν αναφέρω δε σημαίνει πως τον ξέχασα, αλλά ότι αδιαφορώ».