Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 20/4: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σταματά την Αθηνά απ’ το να πει την αλήθεια για τον Γιάννη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 20/4: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σταματά την Αθηνά απ’ το να πει την αλήθεια για τον Γιάννη
TV24 20.04.2021 09:53
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, με ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σταματά την Αθηνά απ’ το να πει την αλήθεια για τον Γιάννη.

Αυτά θα δούμε απόψε, 20 Απριλίου, στον Ήλιο

Ο Δημήτρης αποφασίζει να ρισκάρει και στις τρεις υποθέσεις που έχει στα χέρια του.

Στη δολοφονία του πιλότου όλα δείχνουν ή ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή ότι τελικά κινεί τα νήματα ο Γιάννης απ’ τη φυλακή. Στην υπόθεση της διακίνησης λευκής σαρκός ο Δημήτρης οδηγεί τον Φίλιππο, την Διώνη, την Ορόρα, αλλά και τον Μιχάλη σε ένα παράτολμο σχέδιο.

Σχετικά με την σύλληψη του Νικήτα και του Μάνου η Λήδα φροντίζει να γίνει μια συμφωνία για να αφεθεί ο Νικήτας ελεύθερος. Η Λένα και ο Ντίνος συνεχίζουν να βοηθούν και να κρύβουν την Σαλκέμ.

Λίγο πριν το τέλος τα πάντα καταρρέουν... Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σταματά την Αθηνά απ’ το να πει την αλήθεια για τον Γιάννη. Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να αποκαλύψει στον Μηνά τη συνεργασία του με τον Μιχάλη. Η Μπέτυ δέχεται ακόμα ένα απειλητικό μήνυμα.

Ο Νικήτας, λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου, ανακαλύπτει τον κρυμμένο πομπό στο μπουφάν του, την ίδια στιγμή που η Λήδα καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης θα τον συλλάβει.

Ήλιος 20/4

Ο Δήμος ερωτεύεται τη Λήδα

Στον Ήλιο, Λήδα, αν και γνωρίζει ποιος είναι ο Νικήτας, κι ενώ έχει βοηθήσει στο σχέδιο για τη σύλληψή του, έχει αισθήματα για εκείνον. Ο Δήμος, βλέποντάς την μαζί του, νιώθει να ζηλεύει και αποφασίζει να της αποκαλύψει τα όσα νιώθει.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Ο Δήμος το τελευταίο διάστημα έχει περάσει πολύ άσχημα. Η κόρη του, μετά τις αποκαλύψεις για τον λόγο που η μητέρα της σκοτώθηκε, και αφού κινδύνευσε και η ίδια εξαιτίας του παρελθόντος του, έφυγε μακριά του. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές του η Λήδα ήταν ο άνθρωπος που τον πίστεψε, τον εμπιστεύτηκε και τον βοήθησε. Ηταν πάντα δίπλα του και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια πολύ δυνατή φιλία.

Τώρα που ο Νικήτας έχει αποδράσει και προσπαθεί να πάρει τα κρυμμένα κλοπιμαία, η Λήδα φαίνεται να τον βοηθάει. Ο Δήμος, όταν τους βλέπει μαζί, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσά τους και μια μικρή ζήλια ξυπνάει μέσα του. Και πράγματι όσο καιρό η κοπέλα φρόντιζε τα τραύματα του Νικήτα, είδε ένα άλλο πρόσωπό του και όχι αυτό του δραπέτη και του παρανόμου. Οταν ο Δήμος τη συναντά της εκφράζει την ανησυχία του. «Σε είδα με τον Νικήτα. Γιατί είσαι μαζί του; Μόνο μπελάδες μπορεί να σου δημιουργήσει. Τον ξέρω από παλιά.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που τους εμπιστεύεσαι. Μια ζωή είναι στην παρανομία» της λέει προκειμένου να την πείσει να σταματήσει να τον βλέπει. Και πράγματι δεν της λέει ψέματα. Ομως έχει ένα ακόμη λόγο να την αποτρέψει από αυτό που βλέπει να αναπτύσσεται μεταξύ τους. Τα συναισθήματά του για τη Λήδα γίνονται όλο και πιο έντονα.

Ήλιος Λήδα

Ο Νικήτας αποφεύγει τη Λήδα στον Ήλιο

Ο Νικήτας, λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου, ανακαλύπτει τον κρυμμένο πομπό στο μπουφάν του, την ίδια στιγμή που η Λήδα αντιλαμβάνεται ότι ο Δημήτρης θα τον συλλάβει. Αργότερα, όταν συναντιούνται ο Νικήτας την αποφεύγει κι εκείνη φοβάται πως έχει καταλάβει την εμπλοκή της στο σχέδιο του αστυνόμου.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δήμος, μέσα απ’ το ενδιαφέρον της Λήδας για τον Νικήτα, συνειδητοποιεί τα δικά του αισθήματα για εκείνη. Και όχι μόνο αυτό. Ζηλεύει την αφοσίωση που η κοπέλα δείχνει στον Νικήτα. «Φοβάμαι ότι θα τον συλλάβουν και θα φταίω εγώ γι' αυτό» του λέει εκείνη αναστατωμένη όταν συναντιούνται. «Μην ανησυχείς. Ολα καλά θα πάνε. Ο Νικήτας ξέρει να φυλάγεται» την παρηγορεί.

Παράλληλα, κι ενώ έχει ένα μικρό δισταγμό, ο Δήμος αποφασίζει να της εκφράσει τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη. «Ξέρεις Λήδα, όλο αυτό το διάστημα που κάνουμε παρέα, οι στιγμές που μου έχεις σταθεί, τα όσα έχουμε εξομολογηθεί ο ένας στον άλλον με έκαναν να καταλάβω ότι νιώθω πολύ περισσότερα πράγματα για σένα από μια φιλία. Ξέρω σε ξαφνιάζω, αλλά είμαι ερωτευμένος μαζί σου» της λέει κι εκείνη μένει πραγματικά άφωνη αφού δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Εισβάλλει στην σειρά ο Γιώργος Χρανιώτης

Ήλιος: Ο Πέτρος και ο Άρης βρίσκονται μπλεγμένοι σε μία υπόθεση υποκλοπής

Share