House of Fame trailer (20/4): Αντιδράσεις στο σπίτι για τον μαθητή της εβδομάδας

Επικοί καυγάδες στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame trailer (20/4): Αντιδράσεις στο σπίτι για τον μαθητή της εβδομάδας

Η ανάδειξη του Στέφανου σε σπουδαστή της εβδομάδας φέρνει αντιδράσεις από ορισμένους συγκάτοικους όπως ο Γιώργος Ντίνος, o οποίος περίμενε να πάρει την πρωτιά μετά την απόδοσή του στο Live της Παρασκευής του House of Fame.

Ο Παντελής Τουτουντζής μπαίνει στο σπίτι του House of Fame La Academia και η συζήτηση παίρνει φωτιά.

Υπάρχουν στρατηγικές πίσω από τον τρόπο που ψηφίζουν οι συγκάτοικοι κάθε εβδομάδα;

Μία νέα αποστολή περιμένει τους σπουδαστές την οποία θα ολοκληρώσουν με τη βοήθεια του Beauty Expert και του φωτογράφου Μιχάλη Τσίτα. Ποια είναι αυτή;

Δείτε το trailer του σημερινού (20/4) του House of Fame

Μεταξόπουλος: Ξεμπρόστιασε τους σπουδαστές για τη στρατηγική τους

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Πάνος Μεταξόπουλος συναντήθηκε με τους παίκτες για να κάνει την αξιολόγησή του για το live της Παρασκευής του House of Fame. Μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και την εξήγησή του για τον λόγο για τον οποίο έσωσε τη Μαριάννα που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο διευθυντής της ακαδημίας ξεκίνησε να εξηγεί και μεταξύ άλλων είπε πως τη βδομάδα που πέρασε, η Μαριάννα ήταν πολύ πεσμένη και οι συμπαίκτες της, την «έθαψαν» με την στάση τους. Έτσι αποφάσισε να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Η Μαριάννα ήταν η παίκτρια που σώθηκε από τον Πάνο Μεταξόπουλο στο live της Παρασκευής, παρόλο που με βάση της βαθμολογία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Οι παίκτες του House of Fame ωστόσο ενοχλήθηκαν αρκετά από την κίνηση αυτή.

Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, ο Άρης και η Χρύσα, η οποία ήταν αυτή που πήρε τη θέση της Μαριάννας και είναι υποψήφια προς αποχώρηση, σχολίασαν πολύ έντονα την κίνηση αυτή του διευθυντή της ακαδημίας.