The 2night show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αντελίνα Βαρθακούρη

Μαζί της η Χριστίνα Τσάφου και ο Σταύρος Ιωάννης Γκολεμάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αντελίνα Βαρθακούρη

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο και μεταξύ άλλων στο πλατό του «The 2Night Show» υποδέχεται την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η γνωριμία και ο γάμος «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, η ζήλια, οι συζυγικοί καυγάδες, αλλά και η έννοια της συντροφικότητας και της βαθιάς αγάπης που διακατέχει το ζευγάρι. Πώς είναι η σχέση με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, και για ποιο λόγο επέλεξε να κρατήσει το επίθετο Βαρθακούρη;

Μεταξύ άλλων, η Αντελίνα αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν στο «τηλεοπτικό διαζύγιο» με τον Alpha, καθώς και για τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σου Κου Family» που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Πώς της φαίνεται ο Χάρης ως παρουσιαστής και πώς κρίνει την τηλεοπτική τους συνύπαρξη; Τέλος, αποκαλύπτει αν η εκπομπή τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Η Χριστίνα Τσάφου κάνει μοναδική είσοδο στο στούντιο του «The 2Night Show» ως easy rider για να συναντήσει τον Γρηγόρη! Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και εξηγεί τι ρόλο έπαιξε ο Νίκος Κούρκουλος.

The 2night show Χριστίνα Τσάφου

Στη συνέχεια, μιλάει για τον χωρισμό των γονιών της, εξηγεί γιατί μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και αποκαλύπτει πόσο πολύ της έλειπε η παρουσία της μητέρα της στην καθημερινότητά της. Τέλος, αναφέρεται στο «Καφέ Της Χαράς», που ολοκληρώνεται φέτος, αλλά και στον ρόλο της Χάιδως Πολυμενέα.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Σταύρος Ιωάννης Γκολέμας. Το διεθνούς φήμης μοντέλο εξηγεί γιατί άφησε το μόντελινγκ και στράφηκε στην ολιστική θεραπεία μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, που του άλλαξε ριζικά τη ζωή. Τέλος, αποκαλύπτει τον τρόπο ζωής που ακολουθεί πλέον, κάνοντας ασκητικές νηστείες και χορτοφαγική διατροφή, και αποφεύγοντας όπως λέει «να μετατρέπει το σώμα του σε τάφο νεκρών ζώων».

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Σουκ-Κου Family και τα νούμερα τηλεθέασης της, αλλά και για τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ καλά στον ΣΚΑΙ. Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά. Τα σπίτια αποτελούνται από πολλούς ανθρώπους, δεν τα βάζω όλα σε ένα σακί. Είμαι πολύ καλά με την εκπομπή, δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζομαι.

Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού που είναι χρόνια εκεί και είναι στρωμένη εκπομπή. Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, ούτε τα πολύ καλά ακούω, ούτε τα πολύ κακά», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Επίσης, πρόσθεσε: «Ο Χάρης είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί. Ο Χάρης βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Οπωσδήποτε διαφωνώ με τον Χάρη σε αρκετά πράγματα κι εκείνος μαζί μου. Το κανάλι είναι πάνω απ’ όλα και θα ανακοινώσει για το μέλλον της εκπομπής.

Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα. Θέλει να δεθεί η εκπομπή και να γίνει μια συνήθεια στον κόσμο. Εγώ θα ήθελα να δω τον άνδρα μου καλά και ευτυχισμένο και είναι έτσι μαζί με το κορίτσι του».