Μεσάνυχτα: Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Απόστολος Ρουβάς καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Απόστολος Ρουβάς καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα: Μια εκπομπή με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης (21-04) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Αύριο, Τετάρτη 21 Απριλίου, η Ελεονώρα Μελέτη μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό φιλοξενούν τη Βάσια Παναγοπούλου. Η ηθοποιός μιλά, στην Ελεονώρα Μελέτη, για την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της, η οποία θα προτιμούσε να δει την κόρη της δικηγόρο παρά ηθοποιό!

Δηλώνει πως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, παρά το γεγονός ότι δεν έχει βγει ακόμα το δεύτερο διαζύγιο της και αποκαλύπτει πως μετά από παρότρυνση του Μιχάλη Ασλάνη ασχολήθηκε, για λίγο, και με το μόντελινγκ βγάζοντας το πρώτο της χαρτζιλίκι.

Καλεσμένος και ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ αποκαλύπτει πως πριν τον κερδίσει ο κόσμος της μαγειρικής είχε κάνει δεκάδες άλλες δουλειές. Παραδέχεται πως ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή του τον οδήγησε να εγκαταλείψει τη Κέρκυρα και να «χτίσει» στην Αθήνα μια νέα ζωή από το μηδέν.

Μιλά για την μεγάλη του αγάπη, το τρέξιμο, και εξηγεί πως από εκεί που δεν γυμνάζονταν ποτέ σήμερα τρέχει σε αγώνες υπεραποστάσεων. Δεν παραλείπει βεβαίως να αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια, αλλά και στη σχέση του με τον αδελφό του, Σάκη Ρουβά.

Η τηλεθέαση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στα Μεσάνυχτα με την Χριστίνα Μπόμπα

Είναι γεγονός πως επί περίοδο κορωνοϊού τα περισσότερα projects έχουν δει τα νούμερα τηλεθέασής τους να κατρακυλούν στα πατώματα! Η εκπομπή Μεσάνυχτα φαίνεται πως έχει επηρεαστεί και από αυτό με αποτέλεσμα να μετρά πολύ χαμηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.

Το βράδυ της Τετάρτης 7/4 στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα που συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Συγκλονισμένο φαίνεται πως έμεινε το 3% του κοινού που παρακολούθησε την εκπομπή αυτή!

Όσον αφορά τα τέταρτα ξεκίνησε με lead in 1.9 από την ταινία "Τα πάντα γύρω από τον Στηβ" και συνέχισε με 2,2-3,9-3,9.

Κι από την απέναντι όχι, ΑΝΤ1 πλευρά, ούτε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε πολύ ψηλά αφού το the 2night έκλεισε με 11,1% κι ας είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή που μίλησε για όλους και για όλους...

Late Night

  • ANT1: The 2night show 11,1
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 3,0