Αγγελική: Ο Στέφανος μαζεύει όλη την οικογένεια για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Όσα θα δούμε σήμερα 22/4 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Στέφανος μαζεύει όλη την οικογένεια για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 22/4 επεισόδιο της σειράς Αγγελική. Θα δούμε μεταξύ άλλων τον Στέφανο, να μαζεύει όλη την οικογένεια του, για να κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση.

Όσα θα δούμε σήμερα 22/4 στη σειρά του Alpha, Αγγελική

Πέμπτη 22 Απριλίου - Επεισόδιο 121

Ο Δημήτρης κρυφακούει το ξέσπασμα του Νικόλα στην Αθηνά και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να μην αποκαλύψει στον Στέφανο την αλήθεια για όσα έχουν γίνει. Ο Παύλος βρίσκει την Ελένη και της ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτά που του είχε πει. Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση και με τον Δημήτρη.

Η Ελένη του εξηγεί ότι ο Αργυρός γνώριζε για τον βιασμό και πως είχε υποψίες ότι η Αθηνά κι ένας γιος της σκοτώσανε τον πατέρα εκείνου του κοριτσιού. Η Αθηνά βρίσκει τον Μιχάλη και του ζητάει να τηρήσει τη συμφωνία τους αλλά αυτός της λέει ότι για να φύγει για πάντα απ’ το κτήμα θέλει το ποσό που του υποσχέθηκε. Τέλος, στο βραδινό τραπέζι, ο Στέφανος μαζεύει όλη την οικογένεια για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Στα γυρίσματα της «Αγγελικής» με φουσκωμένη κοιλίτσα η Νάντια Μπουλέ

Όσο πάει και φουσκώνει η κοιλίτσα της Νάντιας Μπουλέ, με την ηθοποιό να ποζάρει πιο όμορφη αλλά και πιο ευτυχισμένη ποτέ, στα γυρίσματα της Αγγελικής.

Η Νάντια μαζί με τον σύντροφο της, Γιώργο Ισάακ σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατάνε το πρώτο τους κοριτσάκι, με το ζευγάρι να είναι τρισευτυχισμένο.

Η ηθοποιός παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και είναι στον 7ο μήνα, δουλεύει και συνεχίζει τα γυρίσματα για την «Αγγελική», με την εγκυμοσύνη της να έχει ενταχθεί στον ρόλο.

Η ίδια πόζαρε στο backstage με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και θέλησε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ στην «Αγγελική»

«Μα τι ανοιξιάτικη μέρα είναι αυτή; Στο γύρισμα για Αγγελική» έγραψε χαρακτηριστικά.

Νάντια Μπουλέ στα γυρίσματα της «Αγγελικής» με φουσκωμένη κοιλίτσα