House of Fame: Ο Άρης μπήκε στο «στόχαστρο» της Βένιας και της Χρύσας

«Γύρισε και είπε μπροστά μου στην Κόνη "μπράβο", δεν ντράπηκε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ο Άρης μπήκε στο «στόχαστρο» της Βένιας και της Χρύσας

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Βένια και η Χρύσα συζήτησαν τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι κατά την πρόβα για το live της Παρασκευής και αυτή τη φορά, στο «στόχαστρό» τους μπήκε ο Άρης, ο οποίος είπε καλά λόγια για τη Μαριάννα και την Κόνη.

Η Κόνη και η Μαριάννα έχουν έρθει σε σύγκρουση με τη Βένια και τη Χρύσα κυρίως επειδή ο Πάνος Μεταξόπουλος έσωσε τη Μαριάννα στο προηγούμενο live και τη θέση της στους υποψηφίους προς αποχώρηση πήρε η Χρύσα.

Στο μάθημα του Al Giga, ο Άρης είπε καλό λόγο για το ρούχο που δοκίμασε η Μαριάννα, γεγονός που φάνηκε απαράδεκτο στις δύο φίλες, μιας και νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει «προκλητικό» το ρούχο που δοκίμασε η Βένια.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άρης... επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη θέση του καθώς είπε «Μπράβο» στην Κόνη όταν του τραγούδησε το κομμάτι της. Όλες οι κινήσεις αυτές δεν άρεσαν καθόλου στη Βένια και τη Χρύσα.

Τα σχόλια της Βένιας και της Χρύσας για τον Άρη στο House of Fame

«Κόψε το υφάκι το ειρωνικό, έχεις πάρει πολύ αέρα»

Τρελά νεύρα φαίνεται να είχε στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame ο Γιώργος Ντίνος, με τον ίδιο να επιτίθεται άσχημα στην Μαριάννα.

Η ίδια σύμφωνα με αυτόν έχει έλλειψη νοικοκυροσύνης και ο Γιώργος αναγκάζεται και πλένει διαρκώς τα άπλυτα ποτήρια της στην κουζίνα.

Μόλις ο ίδιος της έκανε την παρατήρηση, εκείνη απάντησε με υφάκι, κάτι που τον έβγαλε από τα ρούχα του, ενώ για παρόμοιο λόγο αρπάχτηκαν και χθες.

«Α, Μαριάννα και κάτι τελευταίο. Εγώ δεν θέλω ύφος γιατί ασυλία έχεις αυτή την εβδομάδα… Μην μου λες “συγγνώμη”, είσαι πολύ μικρή. Θα πλένεις αλλιώς θα σου ρίχνω ψήφους μέχρι να φύγεις για την καθαριότητα. Κόψε το υφάκι το ειρωνικό. Χαλάρωσε, έχεις πάρει πολύ αέρα. Κι αυτά τα κλάματα τα κάνεις , όταν σε παίρνει. Κάνε μας τη χάρη τώρα θα μας κάνει μάθημα η Μαριάννα τώρα».