Έρωτας με Διαφορά: Μπαίνει στη σειρά ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ξυλά

«Μόνο τον γιο μου δεν έχω βάλει να παίξει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας με Διαφορά: Μπαίνει στη σειρά ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας βρέθηκαν σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως στην επόμενη σεζόν της σειράς Έρωτας με Διαφορά θα μπει και ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Η επιτυχημένη σειρά του Star έχει ήδη ανανεώσει για την επόμενη σεζόν και όπως φαίνεται θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Μία από αυτές θα είναι και η είσοδος του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου, ο οποίος όπως έγινε γνωστό θα δημιουργήσει προβλήματα στην "Ζέτα" και τον "Κωστή".

Οι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά για το Έρωτας με Διαφορά

«Στη δεύτερη σεζόν της σειράς θα έχουμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και είμαι χαρούμενη γι'αυτό. Κοίτα, στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου, ο Φάνης ο Μουρατίδης και στη δεύτερη σεζόν θα μπει ο πρώην σύζυγός μου, ο οποίος είναι αγαπημένος μου, οπότε μόνο τον γιο μου δεν έχω βάλει να παίξει από τους αγαπημένους μου άνδρες, είπε η Φαίη Ξυλά ξεκαθαρίζοντας πως έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του Έρωτας με Διαφορά (22/4)

Η Ζέτα είναι πολύ στενοχωρημένη από το χωρισμό της με τον Κωστή. Η Φαίη προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά, ταυτόχρονα, τής λέει ότι αυτό που έκανε ήταν μεγάλη ανοησία. Η Ζέτα έχει και έναν ακόμα λόγο να είναι αναστατωμένη. Κλείνει τα σαράντα της χρόνια και θα είναι χωρίς τον Κωστή και τα παιδιά της. Ο Κωστής, επίσης, νιώθει πολύ άσχημα χωρίς τη Ζέτα.

Ο Άρης τού λέει ότι πρέπει να σκέφτεται μόνο το μεγάλο ταξίδι που θα κάνουν οι δυο τους και ότι θα ξεπεράσει τη Ζέτα, μόνο αν αρχίσει να φλερτάρει άλλες γυναίκες. Ο Κωστής το επιχειρεί, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μάρω, που είναι με τα παιδιά και τον Στέλιο στην Κέρκυρα, δεν περνάει καλά. Διαπιστώνει πως ο γιος της αποδεικνύεται υπερβολικά εγωιστής και ακατάλληλος για πατέρας. Η Ελβίρα προσπαθεί να συνηθίσει το νέο χαρακτήρα του Φίλιππου, αλλά είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο.

Ο Χρήστος δεν μπορεί να συνέλθει από τον ξαφνικό χωρισμό τους. Η Φαίη φεύγει οριστικά από το σπίτι της και τσακώνεται άσχημα με τον Δαμιανό, εξαιτίας της Τόνιας. Ο Κωστής και ο Άρης ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για το μεγάλο ταξίδι τους για το γύρο του κόσμου, που το σχεδίαζαν από τότε που πήγαιναν στο γυμνάσιο. Η Ζέτα θα περάσει τα πιο επεισοδιακά της γενέθλια…