Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος (23/4): Ο Γιάννης δέχεται δολοφονική επίθεση

Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου

Ήλιος (23/4): Ο Γιάννης δέχεται δολοφονική επίθεση
TV24 23.04.2021 11:12
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και στο σημερινό επεισόδιο (23/4) ο Γιάννης θα δεχθεί μία δολοφονική επίθεση.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στον Ήλιο

Ο Γιάννης αποφυλακίζεται μετά την μαρτυρία της Αθηνάς, η οποία έχει τώρα να αντιμετωπίσει το Πειθαρχικό και πιθανότατα τη λήξη της καριέρας της…

Ο Μηνάς έχει πλέον στα χέρια του την Σαλκέμ, ενώ δίνει εντολή στον Μιχάλη να αρπάξει για λογαριασμό του την Ορόρα...

Η Αλίκη ανησυχεί για τη Νέλλη που δεν της απαντάει στο τηλέφωνο…

Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως ο Μιχάλης κάτι του κρύβει και τον πιέζει να του πει την αλήθεια.

Ο Γιάννης δέχεται δολοφονική επίθεση…

Ανανέωσε για δεύτερη σεζόν ο Ήλιος

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και όπως έγινε γνωστό, πήρε το «πράσινο φως» από το κανάλι για την δεύτερη σεζόν, μαζί με τις Άγριες Μέλισσες που συνεχίζονται επίσης για τρίτη σεζόν.

Η καθημερινή σειρά του καναλιού φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και να εξασφαλίσει μία θέση στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2021-2022.

Ήλιος δεύτερη σεζόν

Την ίδια στιγμή, την προβολή θα σταματήσουν φέτος, η σειρά Φαμίλια, η οποία από τότε που μεταφέρθηκε στο Σαββατοκύριακο έχει σημειώσει σημαντική πτώση στα νούμερα τηλεθέασης παρόλο που αρχικά βρισκόταν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του δυναμικού κοινού καθώς και το Παρουσιάστε του Γιάννη Μπέζου.

Η υπόθεση της σειράς

Η Λήδα επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο, στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο, τον πρώτο έpωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της. Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 18 χρόνια…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Μπέτυ προσπαθεί να κλονίσει την σχέση της Αλίκης και του Δημήτρη

Share