Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Γιάννος θα βρει δικαίωση

Μαζί του βρουν δικαίωση και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση και μετάνιωσαν για τις πράξεις τους, αλλά μόνο αυτοί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Γιάννος θα βρει δικαίωση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή στον ρόλο του Γιάννου και εξήγησε πως μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν θα καταφέρει να βρει δικαίωση.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης θα ηρεμήσει με τα οράματα που βλέπει, παρά την απόφαση του Λάμπρου να τον κλείσει ξανά σε ψυχιατρείο.

Άγριες Μέλισσες Μιλτιάδης

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Αθανασόπουλου για τον ρόλο του Γιάννου στις Άγριες Μέλισσες

Η επιστροφή του Γιάννου συνδυάστηκε με την αποκάλυψη μιας πιο σκοτεινής πλευράς του χαρακτήρα του.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος βλέπουμε μόνο τη σκοτεινή πλευρά του. Εμφανίζει την πιο κακή πτυχή του χαρακτήρα του, αλλά, ουσιαστικά, είναι δικαιολογημένο, αφού αυτό που βλέπετε είναι οι σκέψεις του Μιλτιάδη. Οι ενοχές που μπορεί να νιώθει, η προσμονή και η επιθυμία του να μάθει την αλήθεια για τον γιο του.

Θα βρει τελικά τη δικαίωση που αναζητά;

Πιστεύω πως ναι. Περίμενε ένα χρόνο, θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν θα βρει τη δικαίωση.

Τι θα ήθελε ο Γιάννος για τη Δρόσω;

Είναι μια ηρωίδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και αν ζούσε ο Γιάννος σίγουρα θα ήθελε το καλό της, το οποίο είναι μάλλον να συνεχίσει τη ζωή της με τον Κωνσταντή.

«Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν αλλά εγώ τελειώνω φέτος»

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο τηλεοπτικός «Γιάννος» από τη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δε θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν της σειράς.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως ο ρόλος του Γιάννου θα σταματήσει φέτος, βγαίνοντας από τη ζωή του Μιλτιάδη. Παράλληλα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο γνώριζε από τη σχολή.

«Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, αλλά εγώ δεν θα συνεχίσω, τελειώνω φέτος. Νομίζω ότι κάπως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία και ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται εξαιρετικά τον Μιλτιάδη, νομίζω ότι θα πρέπει αυτή η ιστορία κάπως να φτάσει, να δικαιωθεί το όνομά του για το φόνο που έγινε τότε. Οπότε, φέτος τελειώνει ο Γιάννος.

Ξέρεις, δεν το σκέφτομαι ακόμα, γιατί τώρα κάνουμε γυρίσματα και ακόμα δεν έχω νιώσει τη στεναχώρια ότι τελειώνει ένας κύκλος, αλλά ευελπιστώ ότι θα ανοίξει ένας άλλος και ότι θα έρθει κάτι άλλο», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση σχετικά με το αν ο Μιλτιάδης θα «ξεριζώσει» τον Γιάννο από τη φαντασία του, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είπε: «Νομίζω ότι ο σκοπός αυτός είναι. Δεν ξέρω τα επεισόδια, αλήθεια, αλλά νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα φανερωθούν πολλά πράγματα, οπότε νομίζω ότι θα ηρεμήσει και η ψυχή του.

Θα δικαιωθεί η μνήμη του Γιάννου στις Άγριες Μέλισσες και νομίζω ότι θα κλάψουν… μανούλες! Πρέπει να γίνει έτσι ώστε να φανερωθεί η αλήθεια και να μαθευτεί όλο αυτό το πράγμα. Θα έρθει η δικαίωση για πολλούς ήρωες».