House of Fame Trailer (23/4): Η Ζόζεφιν μπαίνει στο σπίτι

Για να βοηθήσει τη Μαριάννα που ερμηνεύει το τραγούδι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame Trailer (23/4): Η Ζόζεφιν μπαίνει στο σπίτι

Χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (23/4) επεισόδιο του House of Fame, καθώς όπως βλέπουμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, την Ακαδημία θα επισκεφθεί και η Ζόζεφιν για να βοηθήσει τη Μαριάννα με το τραγούδι της.

Όλοι οι παίκτες προετοιμάζονταν πυρετωδώς για να είναι έτοιμοι στο live concert της Παρασκευής, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό on stage.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η είσοδος της Demy τους αποφόρτισε ελαφρώς ενώ η βοήθεια της ήταν πολύτιμη για την Κόνη που ερμηνεύει το «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια».

Σήμερα τους περιμένει μια νέα έκπληξη!

Η Ζόζεφιν μπαίνει σήμερα στις 18.00 στην Ακαδημία του House of Fame δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στη Μαριάννα που θα ερμηνεύσει το τραγούδι της «Εγώ».

Τι έχει να πει στους σπουδαστές λίγο πριν την εμφάνισή τους στο αποψινό live concert στις 21.00, στο οποίο η Πηνελόπη θα πάει με μείον τέσσερις βαθμούς.

Το άγχος καταβάλλει ορισμένους από τους συγκάτοικους ενώ οι συζητήσεις για την χθεσινή ψηφοφορία συνεχίζονται…

Δείτε το trailer του σημερινού (23/4) επεισοδίου του House of Fame

Ο Άρης μπήκε στο «στόχαστρο» της Βένιας και της Χρύσας

Στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame, η Βένια και η Χρύσα συζήτησαν τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι κατά την πρόβα για το live της Παρασκευής και αυτή τη φορά, στο «στόχαστρό» τους μπήκε ο Άρης, ο οποίος είπε καλά λόγια για τη Μαριάννα και την Κόνη.

Η Κόνη και η Μαριάννα έχουν έρθει σε σύγκρουση με τη Βένια και τη Χρύσα κυρίως επειδή ο Πάνος Μεταξόπουλος έσωσε τη Μαριάννα στο προηγούμενο live και τη θέση της στους υποψηφίους προς αποχώρηση πήρε η Χρύσα.

Στο μάθημα του Al Giga, ο Άρης είπε καλό λόγο για το ρούχο που δοκίμασε η Μαριάννα, γεγονός που φάνηκε απαράδεκτο στις δύο φίλες, μιας και νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει «προκλητικό» το ρούχο που δοκίμασε η Βένια.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άρης... επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη θέση του καθώς είπε «Μπράβο» στην Κόνη όταν του τραγούδησε το κομμάτι της. Όλες οι κινήσεις αυτές δεν άρεσαν καθόλου στη Βένια και τη Χρύσα.