Φάρμα - Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Μαρία και τον Βασίλη: "Άντε και γ@@σου"

Έξαλλη η Μιχαλοπούλου...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα - Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Μαρία και τον Βασίλη:

Λίγο μετά την επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φάρμα, και την αποχώρηση του Τάσου Ξιαρχό, ήρθε ένας μεγάλος καυγάς στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμα!

Ο Βασίλης και η Μαρία, λίγο πριν ξεκινήσει το καραόκε πάρτυ, πήγαν να ταίσουν τα ζώα κι εκεί η Μαρία έφυγε για δύο λεπτά, γεγονός που εκνεύρισε τον Βασίλη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά "Καλά εμείς ήρθαμε να σε βοηθήσουμε κι εσύ έφυγες;" με την Μαρία να γίνεται έξαλλη!

Εκείνη την στιγμή του είπε: "Σας είπα τι έπρεπε να κάνετε και πήγα μέσα για δυο λεπτά να κάνω κάτι. Γιατί μου φωνάζετε;"

Και έπειτα εξηγώντας στην Κολιδά τι συνέβη έγινε έξαλλη λέγοντας: "Άντε και γ@@σου που μου την λες κιόλας και στο κάτω κάτω αυτός θα έβγαινε ο μ@@κας αν δεν ταίζονταν τα ζώα", με την Ειρήνη να καταλαβαίνει πως έχει δίκιο!

Ο καυγάς της Μαρίας και του Βασίλη

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η ηλικία και καταγωγή της παίκτριας που έχει βάλει "φωτιά" στην Φάρμα

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι μια από τις παίκτριες της Φάρμας που αν μη τι άλλο έχει απασχολήσει με... τα καυτά πλάνα της μαγιό και όχι μόνο! Ποια όμως είναι πραγματικά και τι γνωρίζουμε ως τώρα για εκείνη;

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

Λατρεύει τη γυμναστική και εχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν την σέβονται. Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το “φιλόδοξη και ασταμάτητη” ενώ στα αρνητικά της “την σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος”. Η πιο δύσκολη φάση στην ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει αυτή την περίοδο για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι. Της αρέσει να εξελίσσεται στην ζωή της για αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.