Elif 27/4: Ο Ταρίκ εντοπίζει την Μελέκ

Όσα θα δούμε σήμερα στην τούρκικη σειρά του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif 27/4: Ο Ταρίκ εντοπίζει την Μελέκ

Στο σημερινό επεισόδιο της τούρκικης σειράς Elif, ο Ταρίκ ενημερώνεται για το που βρίσκεται η Μελέκ, με σκοπό να την εξοντώσει μια και καλή.

Όσα θα δούμε στην σειρά Elif, του STAR

Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά έχουν πάει να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο. Την ίδια ώρα, η Χουμεϊρά συμβουλεύει την Παρλά να βρει κοινά ενδιαφέροντα με τον Κερέμ γιατί η Σουρεγιά και ο Κερέμ έχουν πολλές κοινές αγαπημένες συνήθειες.

Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Χουμεϊρά έχει δίκιο. Ο Βεϊσέλ μιλάει για το ταξίδι του στην Τουλάι, τη Ζουλιντέ και τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ τους λέει πως ο Γιαχιά πήρε από το νοσοκομείο τη Μελέκ μετά το ατύχημα και αργότερα σκοτώθηκε.

Υποψιάζεται πως πίσω από όλη την παράξενη αυτή ιστορία κρύβεται κάποιος πολύ ισχυρός. Η Ιντζί κρυφακούει τι λένε, καταστρώνει ένα σχέδιο και ζητάει τη βοήθεια του Εμιρχάν.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά επιστρέφουν στην έπαυλη μετά από την ωραία βραδιά που πέρασαν. Αν και είναι αργά δεν θέλουν να κοιμηθούν και έτσι πηγαίνουν στην κουζίνα να πιουν ζεστό γάλα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.

Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ και δεν θέλει να την αφήνει μόνη. Η Λεμάν πιστεύει πως ο Σαφάκ έχει αποφασίσει να παντρευτεί και εκείνος της κρύβει την αλήθεια. Ο Ταρίκ λαμβάνει επιτέλους νέα από τους άντρες του σχετικά με το που βρίσκεται η Μελέκ. Ενώ, έξαλλη η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεγιά.

Φόβοι για τη ζωή της Μελέκ στην Elif

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει και μιλάει για το ταξίδι του στην Τουλάι, τη Ζουλιντέ και τη Μελέκ και τους εξηγεί όσα έμαθε για τον Γιαχά: «Ο Γιαχά μετά το ατύχημα έμαθε σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται η Μελέκ και την πήρε από εκεί! Ομως, λίγο καιρό αργότερα, εκείνος βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρός».

Ολοι όταν το ακούνε σοκάρονται! Ο Βεϊσέλ υποψιάζεται πως πίσω από όλη την παράξενη αυτή ιστορία κρύβεται κάποιος πολύ ισχυρός. Η Ιντζί κρυφακούει τι λένε, καταστρώνει ένα σχέδιο και ζητάει τη βοήθεια του Εμιρχάν: «Θα με βοηθήσεις να βρούμε τη φίλη μου την Ελίφ;», τον ρωτάει και ο μικρός συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ, την ίδια ώρα που ο Ταρίκ λαμβάνει επιτέλους νέα από τους άντρες του σχετικά με το πού βρίσκεται η Μελέκ και, το κυριότερο, επιβεβαιώνει πως η γυναίκα είναι ζωντανή!

Elif Μελέκ

Οι άντρες του έχουν εντοπίσει και τη γειτονιά που έμενε πριν από πολύ καιρό: «Βρήκαμε την παλιά της γειτονιά! Ζούσε άστεγη με άλλο όνομα», τον ενημερώνουν και ο Ταρίκ τους ζητάει να μάθουν και άλλες λεπτομέρειες: «Δεν θα το κουνήσετε από εκεί αν δεν μάθετε πού βρίσκεται, πού μένει και ποιος τη βοηθάει».

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ζουλιντέ ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και δεν την αφήνουν να βγαίνει μόνη της. Η Ζουλιντέ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται, γιατί οι εχθροί της Μελέκ πιστεύουν ότι είναι νεκρή και αν μιλήσουν στην αστυνομία, θα αποκαλυφθεί πως ζει.

Η Ιντζί και ο Εμιρχάν κάνουν τους ντετέκτιβ και ψάχνουν στους δρόμους στοιχεία σχετικά με την Ελίφ, χωρίς να πουν σε κανέναν τίποτα. Ο Σαφάκ ενημερώνει τη Ζουλιντέ πως τα παιδιά δεν είναι στο σχολείο. Και οι δύο είναι πολύ ανήσυχοι και αρχίζουν να τα αναζητούν. Οταν τα βρίσκουν, η μικρή τούς λέει: «Εγώ φταίω, μη μαλώσεις τον Εμιρχάν! Ηθελα να βρούμε την Ελίφ», απολογείται και ο Σαφάκ ακούει πρώτη φορά αυτό το όνομα και αναρωτιέται ποια είναι! Η Ζουλιντέ του εξηγεί την αλήθεια για τη Μελέκ!