House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης - «Ελπίζω να τον έχω κάνει περήφανο αν με βλέπει από κει πάνω»

«Συγκινήθηκα πολύ τώρα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης - «Ελπίζω να τον έχω κάνει περήφανο αν με βλέπει από κει πάνω»

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame o Γιάννης Αρβανιτίδης, όταν αντίκρυσε μια παιδική του φωτογραφία.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που είναι από τα φαβορί για τη νίκη, παρόλο που τσακώνεται αρκετά, έπρεπε να κοιτάξει την φωτογραφία του και να αφιερώσει μερικά λόγια προς τον μικρότερο εαυτό του, μια διαδικασία αρκετά συγκινητική.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αρβανιτίδη

«Εδώ είμαι στο χωριό, στο σπίτι των παππούδων μου στην Ξάνθη. Αριστερά μου είναι ο παππούς μου και δεξιά είναι η γιαγιά μου. Συγκινήθηκα πολύ τώρα. Ο παππούς μου, που έχω και το όνομα του, δεν είναι τώρα στη ζωή. Συγχωρέθηκε όταν ήμουν φαντάρος, και επειδή το είχε καημό να με δει φαντάρο, ευτυχώς με είδε.

Ήμουν κάποιους μήνες φαντάρος και θυμάμαι, δυο μέρες πριν πεθάνει, είχα βγει με άδεια και είχα πάει να με δει με την στολή. Του είχα μεγάλη αδυναμία. Τόση αδυναμία που δεν έχω ούτε στους γονείς μου. Πάρα πολύ τον αγαπούσα. Ήταν πολύ δίκαιος και αληθινός άνθρωπος. Ελπίζω να τον έχω κάνει περήφανο αν με βλέπει από κει πάνω».

Μπήκε στο σπίτι η σύντροφος του Γιάννη

Η παραγωγή του House of Fame είχε ετοιμάσει μία πολύ ξεχωριστεί έκπληξη στον Γιάννη, καθώς μπήκε στο σπίτι η σύντροφός του, Βάσω και τον περίμενε στην αίθουσα χορού. Μόλις την είδε ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε.

Ο Γιάννης δεν πίστευε στα μάτια του μόλις την είδε να κάθεται και να τον περιμένει ενώ αφού τα είπαν λίγο οι δυο τους, και του εξήγησε πως πρέπει να περιορίσει λίγο τις εντάσεις που δημιουργεί μέσα στο σπίτι, πήγε να την γνωρίσει στους συμπαίκτες του.

«Ξεκίνησα να πηγαίνω, ανοίγω την πόρτα και βλέπω την Βασούλα. Βλέπω την κοπέλα μου. Έμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα με τίποτα. Πιο εύκολα θα περίμενα ένα γράμμα, ένα βίντεο, άτι άλλο, παρά να τη δω εδώ πέρα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα διάφορα συναισθήματα για κάποιο λόγο και λίγο αμήχανα. Ένιωσα, όμως, πολύ χαρά, πολύ θετική ενέργεια.», είπε στην κάμερα ο Γιάννης Αρβανιτίδης φανερά συγκινημένος.