MasterChef 5: Ο Νίκος Σκορδάκης είχε λάβει μέρος σε εκπομπή με ραντεβού στον ΑΝΤ1

Αγνώριστος πριν 12 χρόνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Νίκος Σκορδάκης είχε λάβει μέρος σε εκπομπή με ραντεβού στον ΑΝΤ1

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που είδατε τον Νίκο Σκορδάκη στην τηλεόραση ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο μάγειρας του MasterChef 5 έχει κάνει ξανά ένα πέρασμα από την τηλεόραση και συγκεκριμένα πριν 12 χρόνια.

Ο Σκορδάκης ήταν ένας από τους παίκτες που βγήκαν από το παιχνίδι και επέστρεψαν μετά από λίγο καιρό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στο σπίτι του MasterChef 5 αν και δεν φτάνει σίγουρα μέχρι τον τελικό.

Συγκεκριμένα πριν από 12 χρόνια, είχαμε δει τον μάγειρα στο Love Bites του ΑΝΤ1, βασισμένο στο concept του γνωστού «ο έρωτας περνά πρώτα από το στομάχι», στο οποίο κάθε εβδομάδα μια γυναίκα ή ένας άνδρας επέλεγε τον ιδανικό σύντροφο ανάμεσα σε 4 υποψηφίους του αντίθετου φύλου για ένα ρομαντικό δείπνο.

Η συμμετοχή του Νίκου Σκορδάκη σε εκπομπή με ραντεβού πριν το MasterChef 5

Οι δηλώσεις του Νίκου Σκορδάκη μετά την πρώτη του αποχώρηση από το MasterChef 5

«Όλους αυτούς τους μήνες μαγείρευα δίπλα δίπλα με αυτά τα παιδιά. Αναγκαστικά δένεσαι, απλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ιωάννης είναι πολύ καλός μάγειρας και τον τελευταίο καιρό είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ο τρόπος που έφυγε με στενοχώρησε.

Δεν με ξάφνιασε η στάση της Μαρίας στην αποχώρηση του Ιωάννη. Μέσα στο παιχνίδι έβλεπα μία συμπάθεια από την πλευρά του Ιωάννη, δεν είχαν στενό δεσμό. Η Μαρία θέλει πολύ να προχωρήσει και έχει εστιάσει στη μαγειρική, δεν ασχολείται με αυτά.

Όταν κάποιον τον αγαπάς και θες να τον βοηθήσεις δεν τον βάζεις αρχηγό. Είναι δύσκολη θέση. Γι' αυτό δεν ήθελα να μπω ποτέ αρχηγός. Άμα χάσει η ομάδα θα βγει μπροστά ο αρχηγός. Μπορεί η απόφαση του Στέφανου και της Μαρίας να βάλουν αρχηγό στους Μπλε τη Μαργαρίτα να ήταν στρατηγικό», είπε αρχικά ο Νίκος Σκορδάκης.

Για την εμπειρία του στο παιχνίδι και την αποχώρηση του, είπε: «Δεν ήξερα ότι θα υπήρχε αποχώρηση. Όταν άνοιξαν την καμπάνα μας είπαν για το Silver Award αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να μην μαγειρέψω. Δεν πίστευα ότι θα φύγω εκείνη τη μέρα με τίποτα. Όταν έμεινα εγώ με τη Μαρία και τη Λία πίστεψα ότι θα φύγω. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αντιλήφθηκα τα λάθη μου. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήμουν τόσο πολύ ο εαυτός μου λόγω του εγκλεισμού μου και αυτό φάνηκε και στα πιάτα μου, δεν ήμουν ο Νίκος που ξεκίνησε».

Για τον καυγά του με τον Παναγιώτη Τζαμαλή: «Ο Τζαμάλ μαγειρεύει σε αργή κίνηση αλλά βγάζει αποτέλεσμα. Δεν ξέρω πώς το κάνει αυτό. Έχω μετανιώσει για τον καυγά μας, έχουμε μιλήσει και τα έχουμε βρει. Και εκείνος ένιωσε άσχημα όπως μίλησε. Σε μία ψηφοφορία ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίσει όπως θέλει».