Φάρμα - highlights 1/5: Ο νέος αρχηγός, η "κλεψιά" της Κάτιας και οι υπηρέτες

Όσα είδαμε το Μεγάλο Σάββατο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights 1/5: Ο νέος αρχηγός, η

Μπορεί το Μεγάλο Σάββατο όλα τα προγράμματα να πήραν "ρεπό", ωστόσο, η Φάρμα έπαιξε κανονικά και ήταν απολαυστική. Βγήκε ο νέος αρχηγός της εβδομάδας που όρισε τους υπηρέτες, αλλά είχαμε και τσακωμούς με εντάσεις.

Αυτά είναι τα 1/5 highlights της Φάρμας

Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλος μονομάχησαν για την αρχηγία

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου πάλεψαν για την αρχηγία αυτής της εβδομάδας, με τον πρώτο να είναι αυτός που κέρδισε τον τίτλο.

Ενώ, ο Στράτος για ακόμη μια φορά βγήκε ο πιο δημοφιλής παίκτης των τηλεθεατών. Δείτε και την πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα.

Τσακώθηκαν Τζώρτζογλου - Μιχαλοπούλου

Το καρφί του στη Μαρία Μιχαλοπούλου πέταξε ο Στράτος Τζώρτζογλου μέσα από μία αναδρομή στην κόντρα της με τον Ντούπη.

Άφησε να εννοηθεί ότι ο λόγος που μαζί με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο την έχουν βάλει στο στόχαστρο είναι ότι δεν διορθώνει τα λάθη της. Μάλιστα, η Μαρία έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να σηκώσει τον τόνο της φωνής της.

Κατηγόρησαν την Δέδε για κλεψιά

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη ξεκίνησε τις αιχμές περί «κλεψιάς» της Κάτιας Δέδε στο παιχνίδι και έφεραν την οργή της δεύτερης. Βέβαια, δεν το είδε στον ύπνο της αλλά της το είπαν ο Ντούπης και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Εκείνη ωστόσο, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ξεκαθάρισε πως δεν έχει ανάγκη να φερθεί ύπουλα για κανέναν λόγο.

Αυτοί είναι οι υπηρέτες

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε τον Κώστα Γκρέκα και απρόθυμα την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι η Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Φάρμα.

Η όμορφη γυμνάστρια, αφού αναφέρθηκε στο ειδύλλιο μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής, δήλωσε πως ο κύριος λόγος που έφυγε, ήταν η κόρη της.

«Είναι μέσα πρόγραμμα κάποια πράγματα, όσο περνάνε τα χρόνια να αλλάζουν. Δεν νιώθω ότι έχω λόγο κάποιο λόγο να φανώ παραπάνω. Δεν μου αρέσει να βγάζω έξω την εμφάνισή μου. Νομίζω σε έναν άνθρωπο μετράει πιο πολύ ο χαρακτήρας και η ψυχή.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, είπα θέλω να βγω. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τη Φάρμα, γιατί μου έλειπε πολύ το παιδί μου. Κατέληγα να σκέφτομαι πόσο καιρό έχω περάσει χώρια από αυτό. Με τρέλαινε η ιδέα. Θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο, αλλά εις γνώση μου έφυγα.

Σκέφτομαι με το συναίσθημα και είχα φτάσει στο τέλμα μου. Εν μέρει το ήξερα ότι θα λείψει. Δεν ένιωθα ότι θέλω παραπάνω, ξεκίνησα να μην περνάω καλά. Το σκεφτόμουν δυο εβδομάδες πριν.».