Έλα στη θέση μου: Θα προλάβει ο Λεωνίδας να φτάσει στην αλήθεια πριν κινδυνεύσει η ζωή του Βλάση;

Όσα θα δούμε σήμερα 4/5 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Θα προλάβει ο Λεωνίδας να φτάσει στην αλήθεια πριν κινδυνεύσει η ζωή του Βλάση;

Στην σειρά Έλα στη θέση μου, η παρέα της αυλής συνεχίζει απεγνωσμένες έρευνες για να εντοπίσει τον Βλάση. Ωστόσο, ο Λεωνίδας να φτάσει στην αλήθεια πριν κινδυνεύσει η ζωή του;

Όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου

Ο Αργύρης προσπαθεί να θολώσει τα νερά σχετικά με την απαγωγή του Βλάση, ενώ η παρέα της αυλής συνεχίζει απεγνωσμένες έρευνες για να τον εντοπίσει. Η Κέντρα εξομολογείται στον Μάρκο τα σχέδιά της για το μέλλον, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να μάθει αν ο Μάρκος επηρέασε τη Ρενάτα.

Έλα στη θέση μου 20/4

Ο Φώτης παραλίγο να καρφωθεί σχετικά με την κρυφή του σχέση με την Κέντρα, ενώ η Βάνα αρχίζει να τους υποψιάζεται. Τι θα ανακαλύψουν η Σύλβια και η Βάνα όταν μπουκάρουν απροειδοποίητα στο ‘καταφύγιο’ της Κέντρας; Θα προλάβει ο Λεωνίδας να φτάσει στην αλήθεια πριν κινδυνεύσει η ζωή του Βλάση; Και ποιο είναι το μοιραίο λάθος του Αργύρη, που μπορεί να τον προδώσει;

«Πέρασα από κάστινγκ για το Έλα στη Θέση μου και με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν κάνει το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες, είχε περάσει από δοκιμαστικό για το Έλα στη Θέση μου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για το ρόλο του στη σειρά, αποκαλύπτοντας μερικά ακόμα στοιχεία για το μέλλον του Δούκα.

«Ενώ ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι μεγάλος, με αναγνωρίζουν στο δρόμο ακόμα και με τη μάσκα. Είχα πάει για δοκιμαστικό για το “Έλα στη θέση μου” και μου είπε η casting director “δεν περνάς και από ‘κει που κάνουν ένα ωραίο καινούργιο σίριαλ;”.

Πήγα πολύ χαρούμενος στο άλλο κάστινγκ γιατί είχα μιλήσει και με τον σκηνοθέτη, είχα τελειώσει, υπέγραψα κιόλας, ότι θα είμαι στο “Έλα στη θέση μου” για ένα ρόλο. Μετά από κάνα δυο εβδομάδες με πήρε ο σκηνοθέτης, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι από την παραγωγή θέλουν κάτι άλλο. Μια εβδομάδα μετά με πήραν από τις Άγριες Μέλισσες.

Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας, τον χρειαζόμαστε και στον τρίτο κύκλο, οπότε δεν θα τον καθαρίσουμε. Ο Σωτήρης είναι πάντα δίπλα στον Δούκα και σε κάποια επεισόδια που έκανα τώρα, κάνω θελήματα και στον Νικηφόρο, οικογενειακός ρουφιάνος. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας ευγενικός γίγαντας με απίστευτο χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Ταχτσόγλου.