Elif 5/5: Ο Ταρίκ ικετεύει τη Ράνα να τον συγχωρήσει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif 5/5: Ο Ταρίκ ικετεύει τη Ράνα να τον συγχωρήσει

Στο σημερινό επεισόδιο της Elif, ο Κερέμ και η Σουρεγιά εργάζονται μαζί και τα πάνε πολύ καλά ενώ ο Ταρίκ ικετεύει τη Ράνα να τον συγχωρήσει, ενώ διατάζει να σκοτώσουν και την Μελέκ.

Αυτά θα δούμε σήμερα 5 Μαϊου στην Elif

Εκείνη του λέει πως ο Τζεμ είναι το αγόρι της αλλά ο Ταρίκ δεν την πιστεύει και ξέρει πως το κάνει για τον θυμώσει. Η Ράνα του ζητάει να φύγει από το σπίτι της γιατί σε λίγο θα έρθει ο Τζεμ.

Ο Ταρίκ όμως της λέει πως θα μείνει. Η Ράνα σκέφτεται πως πρέπει να πείσει τον Ταρίκ ότι ο Τζεμ είναι ο αγαπημένος της και του τηλεφωνεί να έρθει. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη αλλαγμένη, φορώντας γυαλιά και κρατώντας πολλά βιβλία. Θέλει να δείξει στον Κερέμ πως είναι μια ώριμη και σκεπτόμενη γυναίκα.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά ξαφνιάζονται από την εμφάνισή της. Ο νέος ρόλος όμως, που έχει υιοθετήσει η Παρλά, δεν της πηγαίνει και όταν προσπαθεί να μιλήσει σαν σοφή, φαίνεται ανόητη. Ο Τζεμ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα ενώ είναι εκεί ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ τους βλέπει να κρατιούνται από το χέρι και πείθεται πως είναι πραγματικά ζευγάρι. Βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει. Στην έξοδο λέει στη Ράνα πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Μπιρτσέ παρουσιάζει τις ιδέες της για τη σειρά παιδικών παπουτσιών και ο Γιουνούς ενθουσιάζεται.

Τη ρωτάει πως εμπνεύστηκε και η Μπιρτσέ του λέει μια ιστορία από το παρελθόν της, που τον επηρεάζει. Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και ο Ταρίκ έχουν συνάντηση με τον Κουτσί, έναν σημαντικό επιχειρηματία, τον οποίο σύστησε στην εταιρία η Ράνα. Ο Κούτσι μαθαίνει ότι η Ράνα παραιτείται και δεν αισθάνεται άνετα με τα νέα. Δηλώνει πως θέλει να συνεργαστεί με τη Ράνα.

Μετά τη συνάντηση, ο Κερέμ καλεί τη Ράνα και της ζητάει να επιστρέψει στην εταιρία. Η Ράνα δέχεται και θέλει να δείξει στον Ταρίκ πως δεν τον χρειάζεται…

Elif 5/5

Ο Ταρίκ ανακαλύπτει τη Μελέκ

Στην Elif, η Βεϊσέλ αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για τη Μελέκ και ανακαλύπτει πως κάποιος την κυνηγά να της κάνει κακό! Την ίδια ώρα και ο Ταρίλ ανακαλύπτει πού βρίσκεται και δίνει εντολή στους άντρες του να τη φέρουν μπροστά του. Στο μεταξύ η Παρλά αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι στον Κερέμ μήπως και καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του.

Η Μελέκ θυμάται το όνομα μιας πόλης και είναι σχεδόν βέβαιη πως εκεί θα βρίσκεται η κόρη της! Ετσι αποφασίζει να φύγει κρυφά απ’ όλους για να τη βρει. Ομως δεν τα καταφέρνει και γυρίζει πίσω στο σπίτι της Ζουλιντέ, η οποία φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί, αλλά εκείνη τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει.

Στο μεταξύ ο Βεϊσέλ και η Τουλάι χαίρονται που η άτυχη γυναίκα αρχίζει σιγά-σιγά να θυμάται, αλλά οι ελπίδες να βρεθεί η Ελίφ ζωντανή είναι λίγες.

Ομως τα νέα που μαθαίνει δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη γυναίκα του και της λέει: «Τουλάι, κάτι άσχημο συμβαίνει! Τον Γιαχά δεν θα τον βρούμε ποτέ, έμαθα πως σκοτώθηκε! Φοβάμαι πως ο θάνατός του έχει να κάνει με τη Μελέκ! Κάποιος θέλει να της κάνει κακό και καλό θα είναι να μην την αφήνουμε στιγμή μόνη της».

Η Τουλάι τρομάζει: «Ποιος θέλει να της κάνει τόσο μεγάλο κακό και γιατί; Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί της για να μην καταλάβει τίποτα και συμβεί κάτι χειρότερο».

Elif 28/4

Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεϊγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν, όταν έρχεται στην εταιρεία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ. Ομως εκεί την περιμένει δυσάρεστη έκπληξη όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δυο τους και φεύγει. Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεϊγιά.

Στο γραφείο του Γιουνούς, η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεϊγιά πως ταιριάζουν πολύ. Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στην Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια. Η κοπέλα νιώθει ντροπή και ζητάει συγγνώμη.

Ωστόσο, αργότερα και οι τέσσερις πηγαίνουν να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο. Την ίδια ώρα η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεϊγιά στη Ματσιντέ αρχικά και μετά στη Χουμεϊρά, μέχρι που εκείνη κουράζεται. Ομως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά: «Είσαι τελείως διαφορετική από αυτό που αρέσει στον Κερέμ! Προσπάθησε να βρεις ένα κοινό στοιχείο με εκείνον ώστε να τον κερδίσεις! Με τη Σουρεϊγιά μεγάλωσαν μαζί και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα».

Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Χουμεϊρά έχει δίκιο. Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά επιστρέφουν στην έπαυλη μετά από την ωραία βραδιά που πέρασαν. Αν και είναι αργά δεν θέλουν να κοιμηθούν και έτσι πηγαίνουν στην κουζίνα να πιουν ζεστό γάλα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.

TAGS