Άγριες Μέλισσες 5/5: Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες 5/5: Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, με τον Μιλτιάδη να αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 5 Μαϊου, στις Άγριες Μέλισσες

Η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο.

Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει. Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του.

Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Στο επεισόδιο των «Αγριων Μελισσών», η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Άγριες Μέλισσες 5/5

Το μέλλον του Νικηφόρου στη σειρά

Το πρωί της Τρίτης, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, στον χαρακτήρα του αλλά και στο εάν έχει σκοπό να συνεχίσει και στην τρίτη σεζόν.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως από την αρχή γνώριζε ότι ο χαρακτήρας του θα αποκτήσει μία πιο σκοτεινή πλευρά, ενώ την ίδια στιγμή τα προβλήματα στην οικογένειά του γίνονται όλο και μεγαλύτερα.

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Νικηφόρος στην πορεία θα γίνει λίγο… παλιόπαιδο. Οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν συνηθίσει σε ανατροπές. Δεν μπορώ να πω αν θα συνεχίσω στην τρίτη σεζόν.

Νιώθω ασφάλεια όταν είμαι στη σκηνή με ανθρώπους που εκτιμώ κι έχουν εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.