Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 5 trailer 6/5: Ο Κοντιζάς φτύνει φαγητό! ΚΑΜΈΝΟ

"Δεν πήγαν καλά τα πράγματα"

MasterChef 5 trailer 6/5: Ο Κοντιζάς φτύνει φαγητό! ΚΑΜΈΝΟ
TV24 06.05.2021 09:35
Από Youweekly Team

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 και την αποχώρηση της Ανούς οι εκκολαπτόμενοι σεφ συνεχίζουν το ταξίδι τους και την σκληρή μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο αποψινό επεισόδιο θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά. Κάποιες συνεργασίες δεν θα πάνε καθόλου καλά με αποτέλεσμα τα πιάτα να βγουν... απογοητευτικά! Χαρακτηριστική είναι η στιγμή, όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω, που ο Κοντιζάς θα... φτύσει φαγητό επειδή θα γευτεί καμένο λάδι.

Οι ρίξεις και σήμερα θα είναι αναπόφευκτες όπως και οι αιχμηρές ατάκες μεταξύ των παικτών. Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή τη μάχη; Η συνέχεια επί της οθόνης... Λίγες ώρες έμειναν, υπομονή!

Το αποψινό 6/5 trailer του MasterChef

Αυτή είναι η 3άδα του τελικού

Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός και Διονύσης Σαρακίνης είναι η τετράδα του τελικού. Ωστόσο o Αλέξανδρος θα είναι αυτός που δεν θα καταφέρει να φτάσει στην τελική 3άδα, δηλαδή μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Άρα, Μαρίνα, Μαρίνα και Διονύσης θα μονομαχήσουν στις κουζίνες για να φτάσουν στο σημείο όπου θα μαγειρέψουν για το μεγάλο έπαθλό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5: Πάρτυ στο Twitter με την παραμονή του Τζιοβάνι στον διαγωνισμό

MasterChef 5: Αρπάχτηκαν Μαργαρίτα και Μαρίνα

Share