Αγγελική: Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα για να καταθέσει

Όσα θα δούμε σήμερα 6/5 στην σειρά του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα για να καταθέσει

Στο σημερινό 6/5 επεισόδιο της σειράς Αγγελική, θα δούμε αστυνομικούς να οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα, με σκοπό να καταθέσει.

Όσα θα δούμε στην στην Αγγελική στον ALPHA

Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα για να καταθέσει όσα τους είπε για τον Παύλο και τον παραλίγο βιασμό της από αυτόν. Η Αγγελική βοηθάει την Τζένη να ξεπεράσει τους σπασμούς και την γυρίζει σπίτι της να ξεκουραστεί. Τη ρωτάει αν έχει αποκαλύψει στην Αθηνά την πραγματική της ταυτότητα αλλά δεν προλαβαίνει να πάρει απάντηση αφού έρχεται ο Παύλος Μόλις φεύγει η Αγγελική ο Παύλος ανακοινώνει στην Τζένη ότι φεύγει απ’ το σπίτι γιατί χρειάζεται λίγη απόσταση.

Πριν προλάβει να το κάνει ωστόσο τα πράγματα ανατρέπονται καθώς έρχεται η αστυνομία και του ζητάει να τους ακολουθήσει στο τμήμα καθώς βγήκαν στο φως νέα στοιχεία.. Η Αθηνά κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη με σκοπό να καταλάβει αν είναι κι αυτός στο κόλπο της Αγγελικής κι αν γνωρίζει την αληθινή της ταυτότητα. Τέλος, όταν ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Αποστόλη για να δει αν κι αυτός γνωρίζει ποια είναι η Αγγελική, ακολουθεί ένα ξέσπασμα του Αποστόλη στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά.

Ο Στέφανος µαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασµό της Λένας

Σύμφωνα µε το περιοδικό TV O’ Clock, ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του βίασε τη Λένα, αλλά και πως ο Μιχάλης είναι αδελφός του. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, οι σχέσεις του µε την Αθηνά διαταράσσονται για πάντα.

Από τη στιγµή που ο Μιχάλης έµαθε πως είναι γιος του Αργυρού και πως η Λένα έπεσε θύµα βιασµού, η αντίστροφη µέτρηση έχει αρχίσει για να το µάθουν όλοι. Αυτό που τρέµει, όµως, η Αθηνά είναι µην το καταλάβουν τα παιδιά της και να διαλυθεί η οικογένειά της. Είναι σίγουρη πως αν φτάσει στα αυτιά του Στέφανου πως η µητέρα του απέκρυψε ένα τόσο µεγάλο µυστικό δεν θα τη συγχωρέσει. Και οι φόβοι της πρόκειται σύντοµα να επιβεβαιωθούν.

Ο Στέφανος µαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασµό της Λένας από τον πατέρα του. Ακόµη, ανακαλύπτει πως η Αθηνά γνώριζε τα πάντα και προσπάθησε όλα αυτά τα χρόνια να καλύψει την αδίστακτη πράξη του πατέρα του. ∆εν µπορεί να πιστέψει πως ο Μιχάλης είναι αδελφός του, αλλά και πως η Αθηνά επέλεξε να το κρατήσει κρυφό µόνο και µόνο για να µη δηµιουργηθεί σκάνδαλο στην οικογένειά της. Εξοργισµένος, οδηγείται στη µητέρα του και εκείνη συνειδητοποιεί πως ο Στέφανος έµαθε πια όλη την αλήθεια, αλλά και πως τίποτε από εδώ και στο εξής δεν θα είναι το ίδιο.

Οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά ίσως σε πολύ µεγάλη ρήξη, που µοιάζει να είναι και οριστική για τη µεταξύ τους σχέση. Από την άλλη, η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει µε τον Μιχάλη, ο οποίος της εξοµολογείται ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασµό της. Έτσι, η ίδια αποφασίζει να τη συναντήσει και η Ελένη τής αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής. Ακόµη και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της.

Ο Στέφανος µαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασµό της Λένας

Τις επόµενες ώρες και ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα έµαθε, η Αθηνά στήνει µια παγίδα στην Ελένη, που θα την κάνει να αποκαλυφθεί. Η κοπέλα πηγαίνει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσµατα του επαναληπτικού τεστ, µη γνωρίζοντας όµως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς. Εκεί την περιµένουν αστυνοµικοί για να τη συλλάβουν, τους οποίους έχει καλέσει η Αθηνά. Ωστόσο, η Ελένη προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, ο οποίος τους εµποδίζει να µπουν και δεν τους επιτρέπει την έρευνα, αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλµα.

Παράλληλα, η Αγγελική, µετά τη συζήτησή της µε την Ελένη, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει άµεσα από το κτήµα. Τότε αποφασίζει να µιλήσει µε τη Δανάη για το ενδεχόµενο να µετακοµίσουν οι τρεις τους κάπου µακριά από τη Θήβα. Αυτή η απόφαση, όµως, πυροδοτεί την άσχηµη αντίδραση της µικρής και η Αγγελική είναι σε αδιέξοδο. Κι ενώ η µία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, και ο Νικόλας προτρέπει την Αγγελική να πάρει τον Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουν από εκεί µέσα. Ωστόσο, ο Δηµήτρης ακούει την Αγγελική και τον Στέφανο να συζητούν µε τη Δανάη το ενδεχόµενο να µετακοµίσουν από το κτήµα και καταστρώνει καινούργιο σχέδιο εναντίον της.

Την ώρα που ο Στέφανος είναι απογοητευµένος από την οικογένειά του καταλαβαίνοντας πως όλοι κρύβουν ένοχα µυστικά, η Αθηνά ακόµη µία φορά δρα πίσω από την πλάτη του. Προκειµένου να γίνει πιο δυνατή απέναντι στην Αγγελική, συναντάει τον Παύλο και του ζητάει να αναλάβουν µαζί τη διεύθυνση της εταιρείας παραµερίζοντας τον Στέφανο.