The 2night Show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ελένη Ράντου

Μαζί της ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Σαράντης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ελένη Ράντου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με μία νέα εκπομπή και με λαμπερούς καλεσμένους. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την τηλεοπτική της επιστροφή και εξηγεί τι ρόλο έπαιξε η καραντίνα στην απόφασή της.

Επίσης, αναφέρεται στην πολυετή πορεία της στο θέατρο, αλλά και στις δυσκολίες του επαγγέλματός της, ενώ σχολιάζει τα δυσάρεστα γεγονότα που επισκίασαν το χώρο του θεάματος. Μεταξύ άλλων, μιλάει για τη μονάκριβη κόρη της, τη Νικολέτα, και αποκαλύπτει πόσο υπερπροστατευτική και δεμένη είναι μαζί της. Επίσης, περιγράφει τη μάχη της με την κατάθλιψη και τις φοβίες, ενώ εξηγεί πόσο σημαντικό είναι για την ίδια να νιώθει ότι την αγαπάνε.

O Γρηγόρης καλωσορίζει και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει για την απόφασή του να ασχοληθεί με την παρουσίαση και εξηγεί πόσο εύκολος είναι τελικά αυτός ο ρόλος. Επίσης, αναφέρεται στην εκπομπή «Ο Δρόμος Για Το Τόκιο» και εξηγεί γιατί για τον ίδιο ήταν η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου.

Γιατί φοβόταν όταν έγραφε την «Εθνική Ελλάδος» και γιατί ήξερε πως θα έχανε το κοινό του «Στο Παρα5»; Ποια καινούργια τηλεοπτική σειρά ετοιμάζει τώρα και για ποιο λόγο «αποφεύγει» το θέατρο; Τέλος, περιγράφει πώς αντιδρά στην αδικία, εξηγεί τι τον σοκάρει σαν άνθρωπο και τι θα πρέπει να προσέξει η Πολιτεία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Μιχάλη Σαράντη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για την πορεία του στο θέατρο, για τους ρόλους ρεπερτορίου, καθώς και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια» και αποκαλύπτει πως είπε το «ναι», σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του, τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει.

Πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ποιο γεγονός στιγμάτισε την εφηβεία του και γιατί είχε ενοχές; Πώς σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στον χώρο του θεάτρου και γιατί έχει θυμό μέσα του; Τέλος, αποκαλύπτει την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια.

Ελένη Ράντου: «Δεν γίνεται να είσαι γυναίκα και να μην ταχθείς με το μέρος της χειραφέτησης σου»

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στην σειρά «Ζακέτα να πάρεις» αναφέρθηκε επίσης στο αν ο κόσμος έχει «υποκύψει» στα προγράμματα χαμηλής ποιότητας αλλά και στον χώρο της τηλεόρασης.

-«Μποναμάς» το να βρίσκει ο ηθοποιός αξιοπρεπείς παραγωγές στην ΤV;

«Σπάνιο πολύ, στις μέρες μας. Τα κανάλια έχουν χάσει την επαφή τους με τη μυθοπλασία. Οι υπεύθυνοι πια δεν ξέρουν να την κάνουν. Δεν ξέρουν το είδος. Είδος πολύ σύνθετο και δύσκολο. Εκπαιδεύτηκαν στα realities και στις αντιγραφές. Δεν είναι εύκολο το πρωτότυπο πρόγραμμα».

-Ο κόσμος έχει «υποκύψει» στα προγράμματα χαμηλής ποιότητας και δεν διακρίνει το πάθος και το μεράκι;

«Ο κόσμος, ειδικά φέτος με την καραντίνα, που είναι αναγκασμένος να κλείνεται μέσα, καταναλώνει δυστυχώς τα πάντα. Έχει εθιστεί στο κουτσομπολιό και αυτό κανιβαλίζεται. Θεωρώ ότι η τηλεόραση του προσφέρει άπλετα αυτόν τον κανιβαλισμό, αλλά και ο ίδιος ο κόσμος δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Αν κρίνω από την κόρη μου και τις παρέες της, κάποιοι νέοι της έχουν γυρίσει την πλάτη»

-Πώς διαχειρίζεστε τη θύελλα αποκαλύψεων από το χώρο της τέχνης, που σαρώνει, όμως, και όλη την ελληνική κοινωνία;

«Δεν γίνεται να είσαι γυναίκα και να μην ταχθείς με το μέρος της χειραφέτησης σου. Οι καταγγελίες που έγιναν, αφορούν στην πραγματικότητα όλους τους χώρους και όλες τις καταχρήσεις εξουσίας. Είναι υγιές, μπαίνουν όρια και να ακούγονται και ΟΧΙ».

-Επιβραβεύεται η κατάχρηση εξουσίας;

«Το σύστημα αναγνωρίζει σαν δικά του παιδιά αυτούς που κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Αυτούς που δεν έχουν καμία αναστολή στο να επιτύχουν το στόχο τους, και τους επιβραβεύει. Στο αξιακό σύστημα της εξουσίας, η αναλγησία είναι προτέρημα».

-Ένας άνθρωπος τι κερδίζει και τι χάνει μεγαλώνοντας;

«Μόνο κερδίζει, νομίζω. Η ζωή είναι σπουδαίο δώρο, Κι όσο τη ζεις, σου χαρίζει σπουδαία εφόδια. Αρκεί να μη μιζεριάζεις και να μπορείς να τα εκτιμήσεις».