Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα Trailer (7/5): Ξεσπάει ο Τζώρτζογλου - «Να μου αποδείξει ότι δεν είναι σπιούνος»

Μπαίνει στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Φάρμα Trailer (7/5): Ξεσπάει ο Τζώρτζογλου - «Να μου αποδείξει ότι δεν είναι σπιούνος»
TV24 07.05.2021 09:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, αφού όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, από τη μία θα μπει στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και από την άλλη, ο Στράτος Τζώρτζογλου θα γίνει για ακόμα μία φορά έξαλλος.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αφήνει τους παίκτες με ανοιχτό το στόμα με την είσοδό της στο αγρόκτημα. Μάλιστα η ίδια δηλώνει πως δεν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να κάνει την Barbie.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήρθε για ακόμα μία φορά σε σύγκρουση με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και το μήλον της έριδος μοιάζει να είναι ξανά ο Βασίλης Θοεδωρόπουλος.

Δείτε το σημερινό (7/5) trailer της Φάρμας

«Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Η Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Σοφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά»

Share