House of Fame: Έντονος τσακωμός μεταξύ Έλενας και Μαριάννας - «Μη μου υψώνεις τη φωνή!»

Χαμός στην Ακαδημία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Έντονος τσακωμός μεταξύ Έλενας και Μαριάννας - «Μη μου υψώνεις τη φωνή!»

Ο κακός χαμός έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, με την Έλενα και την Μαριάννα να είναι ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια.

Για χιλιοστή φορά, το θέμα της καθαριότητας προκάλεσε έντονους καυγαδες στην Ακαδημία και συγκεκριμένα το γεγονός ότι πολλοί παίκτες αφήνουν παντού άπλυτες κούπες, ποτήρια και πιάτα.

Αυτό όμως εξόργισε την Έλενα η οποία προειδοποίησε όποιον μετακινήσει τα άπλυτα από εκεί που βρίσονται, θα έχει να κάνει μαζί της.

Ωστόσο, όλοι εξακολουθούσαν να μην τα πλένουν με την Έλενα να δηλώνει πως θα αρχίσει να... πετάει πράγματα! Εκείνη τη στιγμή η Μαριάννα της ζήτησε να χαλαρώσει με την Έλενα να της απαντά: «Εδώ και 10 λεπτά λέω ότι καθαρίζω την κουζίνα και δεν κάνεις τίποτα.

Δεν έχω έρθει εδώ να καθαρίζω τα πράγματά σας, δεν κάνω τη μάνα κανενός το καταλαβαίνεις;» ενώ από την πλευρά της η Μαριάννα απάντησε: «Μη μου υψώνεις τη φωνή, το κάνεις θέμα και δεν χρειάζεται». Να υπενθυμίσουμε ωστόσο ότι στο σημερινό live η Βένια είναι μείον 4 βαθμούς!

«Είμαστε σκληροί με την Ελένη Φουρέιρα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της τις νέες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ελληνική τηλεόραση και θέλησε να υποστηρίξει τόσο την Ελένη Φουρέιρα, όσο και τη Δούκισσα Νομικού που μπήκαν στο στόχαστρό του.

Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά την Ελένη Φουρέιρα και τον ρόλο της στην παρουσίαση ενώ την Πέμπτη μίλησε και για τη Δούκισσα Νομικού. Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως και οι δυο κοπέλες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και πως ίσως το κοινό να είναι πιο αυστηρό απ' ό, τι πρέπει μαζί τους.

«Ο Ανδρέας είναι στην ομάδα της Κατερίνας στο Ευτυχείτε και έχει πει πολλές φορές ότι κρίνει σαν τηλεθεατής, σαν ένας άνθρωπος που λέει τι του αρέσει και τι όχι. Εγώ έχω πει την άποψη μου για την Ελένη Φουρέιρα, σας έχω πει και την προηγούμενη φόρα ότι ίσως είμαστε πέραν του δέοντος σκληροί μαζί της.

Το ίδιο θα πω και για την Δούκισσα μου αρέσει σε αυτό που κάνει στον ΣΚΑΙ, πιστεύω ότι το κάνει πολύ καλά, της ταιριάζει και είναι στα μέτρα της. Είναι μια κοπέλα που υποστηρίζει πολύ ωραία τις μεταμορφώσεις των ανθρώπων που έρχονται στην εκπομπή της», δήλωσε χαρακτηριστικά.