Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο νέος αρχηγός

Νίκησε τον Θανάση Πάτρα

Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο νέος αρχηγός
TV24 07.05.2021 22:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον νέο αρχηγό της Φάρμας είδαμε στο αποψινό επεισόδιο, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει όλα τα σημαντικά καθήκοντα αυτής της εβδομάδας.

Η αρχηγεία λοιπόν παιζότα μεταξύ του Θανάση Πάτρα και του Βασίλη Θεοδωρόπουλου. Ο πρώτος επιλέχθηε από τους συμπαίκτες του ενώ ο δεύτερος από τον Βασίλη Μαντζουράνη, που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν μεταξύ τους οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί.

Τελικά, τα ηνία τα αρχηγείας τα παίρνει τελικά ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος!

Ειρήνη Κολιδά: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Το πρωί της Τρίτης, η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Φάρμα.

Η όμορφη γυμνάστρια, αφού αναφέρθηκε στο ειδύλλιο μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής, δήλωσε πως ο κύριος λόγος που έφυγε, ήταν η κόρη της.

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά

«Είναι μέσα πρόγραμμα κάποια πράγματα, όσο περνάνε τα χρόνια να αλλάζουν. Δεν νιώθω ότι έχω λόγο κάποιο λόγο να φανώ παραπάνω. Δεν μου αρέσει να βγάζω έξω την εμφάνισή μου. Νομίζω σε έναν άνθρωπο μετράει πιο πολύ ο χαρακτήρας και η ψυχή.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, είπα θέλω να βγω. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τη Φάρμα, γιατί μου έλειπε πολύ το παιδί μου. Κατέληγα να σκέφτομαι πόσο καιρό έχω περάσει χώρια από αυτό. Με τρέλαινε η ιδέα. Θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο, αλλά εις γνώση μου έφυγα.

Σκέφτομαι με το συναίσθημα και είχα φτάσει στο τέλμα μου. Εν μέρει το ήξερα ότι θα λείψει. Δεν ένιωθα ότι θέλω παραπάνω, ξεκίνησα να μην περνάω καλά. Το σκεφτόμουν δυο εβδομάδες πριν.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι

Σοφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά»

Share