Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Συγκινήθηκε από την αγάπη του κόσμου

Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας
TV24 07.05.2021 22:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον πιο δημοφιλή παίκτη αυτής της εβδομάδας της Φάρμας ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού είχε συγκεντρώσει τους παίκτες στον αχυρώνα.

Ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος μονομάχησαν για την αρχηγία και τελικά ο δεύτερος είναι ο αρχηγός της νέας εβδομάδας.

Φάρμα Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Μετά τον αγώνα, ο Σάκης αποκάλυψε τον πιο δημοφιλή παίκτη του παιχνιδιού, ο οποίος τελικά είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μαντζουράνης: «Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Η Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Σοφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά»

Share