Φάρμα: Μπήκε στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έπαθε σοκ ο Θεοδωρόπουλος...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Μπήκε στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στην Φάρμα μπήκε στο αποψινό επεισόδιο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μια άφιξη που περιμέναμε εδώ και καιρό να δούμε.

Η όμορφη επιχειρηματίας έφτασε στην Φάρμα αρκετά πρωί και πήγε αμέσως και χτύπησε την πόρτα του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, μιας και είναι αρχηγός της εβδομάδας.

Μπήκε στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μόλις της είδε φυσικά έπαθε σοκ, καθώς η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ο ίδιος έσπευσε να της κάνει tour στις εγκαταστάσεις της Φάρμας, με τον ίδιο λίγο νωρίτερα μάλιστα να δηλώνει πως είχε ένα από τα πιο ωραία ξυπνήματα!

Αντίστοιχο σοκ έπαθαν και οι υπόλοιποι παίκτες, μιας και δεν περίμεναν να δουν ποτέ στο παιχνίδι την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Βέβαια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αλεξάνδρα έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ειρήνη Κολιδά: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Το πρωί της Τρίτης, η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Φάρμα.

Η όμορφη γυμνάστρια, αφού αναφέρθηκε στο ειδύλλιο μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής, δήλωσε πως ο κύριος λόγος που έφυγε, ήταν η κόρη της.

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά

«Είναι μέσα πρόγραμμα κάποια πράγματα, όσο περνάνε τα χρόνια να αλλάζουν. Δεν νιώθω ότι έχω λόγο κάποιο λόγο να φανώ παραπάνω. Δεν μου αρέσει να βγάζω έξω την εμφάνισή μου. Νομίζω σε έναν άνθρωπο μετράει πιο πολύ ο χαρακτήρας και η ψυχή.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, είπα θέλω να βγω. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τη Φάρμα, γιατί μου έλειπε πολύ το παιδί μου. Κατέληγα να σκέφτομαι πόσο καιρό έχω περάσει χώρια από αυτό. Με τρέλαινε η ιδέα. Θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο, αλλά εις γνώση μου έφυγα.

Σκέφτομαι με το συναίσθημα και είχα φτάσει στο τέλμα μου. Εν μέρει το ήξερα ότι θα λείψει. Δεν ένιωθα ότι θέλω παραπάνω, ξεκίνησα να μην περνάω καλά. Το σκεφτόμουν δυο εβδομάδες πριν.».