Φάρμα Highlights (8/5): Ο νέος αρχηγός, τα νεύρα του Τζώρτζογλου και η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights (8/5): Ο νέος αρχηγός, τα νεύρα του Τζώρτζογλου και η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/5) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highglights. Από την ανάδειξη του νέου αρχηγού της εβδομάδας, στο ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου και στην είσοδο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο παιχνίδι.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας (8/5)

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο νέος αρχηγός

Τον νέο αρχηγό της Φάρμας είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει όλα τα σημαντικά καθήκοντα αυτής της εβδομάδας.

Η αρχηγεία λοιπόν παιζότα μεταξύ του Θανάση Πάτρα και του Βασίλη Θεοδωρόπουλου. Ο πρώτος επιλέχθηε από τους συμπαίκτες του ενώ ο δεύτερος από τον Βασίλη Μαντζουράνη, που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν μεταξύ τους οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί.

Τελικά, τα ηνία τα αρχηγείας τα παίρνει τελικά ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος!

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Τον πιο δημοφιλή παίκτη αυτής της εβδομάδας της Φάρμας ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού είχε συγκεντρώσει τους παίκτες στον αχυρώνα.

Ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος μονομάχησαν για την αρχηγία και τελικά ο δεύτερος είναι ο αρχηγός της νέας εβδομάδας.

Φάρμα Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Μετά τον αγώνα, ο Σάκης αποκάλυψε τον πιο δημοφιλή παίκτη του παιχνιδιού, ο οποίος τελικά είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Εξοργισμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου - Τα έβαλε με Ιατρόπουλο και Θεοδωρόπουλο

Σε έξαλλη κατάσταση βρισκόταν στο χθεσινό επεισόδιο ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος τα έβαλε άγρια με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης «κάρφωσε» στον Μιχάλη μερικά λόγια που είχε πει πίσω από την πλάτη τους ο ηθοποιος με τον Μαντζουράνη, αφότου αποχώρησε ο Μιχάλης.

Σε μια κοινή τους συζήτηση λοιπόν, ο Στράτος εξοργίστηκε με τις κατηγορίες που του πρόσαψαν οι συμπαίκτες του και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά είχε γίνει κατακόκκινος και κυριολεκτικά ούρλιαζε από τα νεύρα του!

Μπήκε στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στην Φάρμα μπήκε στο χθεσινό επεισόδιο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μια άφιξη που περιμέναμε εδώ και καιρό να δούμε.

Η όμορφη επιχειρηματίας έφτασε στην Φάρμα αρκετά πρωί και πήγε αμέσως και χτύπησε την πόρτα του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, μιας και είναι αρχηγός της εβδομάδας.

Μπήκε στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μόλις της είδε φυσικά έπαθε σοκ, καθώς η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ο ίδιος έσπευσε να της κάνει tour στις εγκαταστάσεις της Φάρμας, με τον ίδιο λίγο νωρίτερα μάλιστα να δηλώνει πως είχε ένα από τα πιο ωραία ξυπνήματα!

Αντίστοιχο σοκ έπαθαν και οι υπόλοιποι παίκτες, μιας και δεν περίμεναν να δουν ποτέ στο παιχνίδι την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Βέβαια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αλεξάνδρα έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς.