Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame Highlights: Η αλλαγή στους κανονισμούς, ο παίκτης που θα γυρίσει βίντεο κλιπ και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

House of Fame Highlights: Η αλλαγή στους κανονισμούς, ο παίκτης που θα γυρίσει βίντεο κλιπ και ο παίκτης που αποχώρησε
TV24 08.05.2021 08:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα live του House of Fame ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/5) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την αλλαγή στους κανονισμούς, στον παίκτη που θα γυρίσει δικό του βίντεο κλιπ με την Panik και στον παίκτη που αποχώρησε.

Αυτά είναι τα highlights του House of Fame

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε στο χθεσινό live του House of Fame η Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σίγουρα δυσαρέστησε τους σπουδαστές.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει δεχτεί αρκετά σχόλια για τον νέο της ρόλο, υποδέχτηκε παίκτες, κριτές και καθηγητές με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας συγκεκριμένα ένα λιλά φόρεμα με σκισίματα.

Η Ελένη λοιπόν έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, στο χθεσινό live θα προέκυψαν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι 3.

Ο Στέφανος είναι ο σπουδαστής που θα κάνει Video Clip!

Mια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση επιφύλασσε το αποψινό live του House of Fame για τους σπουδαστές, αναφορικά με τον νικητή του VideoClip.

Η Ελένη Φουρέιρα, αφού πρώτα αποκάλυψε τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο παιχνίδι, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος στο προηγούμενο live είχε αποκαλύψει πως έναν από τους σπουδαστές θα είχε την ευκαιρία να γυρίσει το δικό του videoclip, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα έκρινε ο κόσμος.

Τελικά, αυτός που ψηφίστηκε περισσότερο ήταν ο Στέφανος, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος του, πέταξε κυριολεκτικά από την χαρά του!

Ο παίκτης που αποχώρησε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι τελικά η Έλενα Δομάζου, ενώ οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι o Jimmy Sion, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Έντονος τσακωμός μεταξύ Έλενας και Μαριάννας - «Μη μου υψώνεις τη φωνή!»

House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος ζήλεψε την Έλενα και τον Γιάννη

Share