Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Ο Παύλος αναλαμβάνει ξανά την εταιρεία

Το κόλπο που ανατρέπει τα πάντα

Αγγελική: Ο Παύλος αναλαμβάνει ξανά την εταιρεία
TV24 08.05.2021 15:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην Αγγελική, η Αθηνά στήνει παγίδα στην Ελένη αλλά δεν καταφέρνει να την πιάσει. Αντίθετα, η Ελένη μιλά με την Αγγελική και της επιβεβαιώνει τους φόβους της. Η νοσοκόμα της Αθηνάς, γνωρίζοντας πως είναι όλοι τους σε κίνδυνο, προτείνει σε Στέφανο και Δανάη να φύγουν μακριά...

Ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που δεν είχε φανταστεί. Ο Μιχάλης Ζάχος είναι αδελφός του, παιδί του πατέρα του και μάλιστα ήρθε στον κόσμο όταν εκείνος είχε βιάσει τη Λένα. Εξοργισμένος, οδηγείται στο δωμάτιο της Αθηνάς όπου και έρχονται σε ρήξη. Την ίδια ώρα, σε ένα άλλο δωμάτιο του αρχοντικού των Αργυρών, η Αγγελική φοβάται ότι όλοι έχουν καταλάβει την πραγματική της ταυτότητα και αποφασίζει να το συζητήσει με τον Μιχάλη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασμό της.

«Δεν το έκανα για να σε εκθέσω. Της μίλησα σε μια μεγάλη στιγμή αδυναμίας, όταν είδα πως κινδυνεύει από τους Αργυρούς. Μετά από αυτό που σου κάνανε, δεν ήθελα και η Ελένη να εμπλακεί μαζί τους». Η Αγγελική θα δείξει ότι καταλαβαίνει αλλά θα αποφασίζει να τη συναντήσει για να μιλήσουν όπου και θα επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους της. Την ίδια στιγμή και χωρίς να το γνωρίζει κανείς, η Αθηνά στήνει μια μεγάλη παγίδα στην Ελένη που θα την κάνει να αποκαλυφθεί - Δείτε εδώ το spoiler της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη σειρά.

Αγγελική spoiler

Η Σοφία, πνιγμένη από τις εξελίξεις, δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά να περάσουν το βράδυ σ’ ένα ξενοδοχείο στην ίδια περιοχή, ενώ η Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο και τα όσα έχει κάνει, παίρνει την απόφαση να τον διώξει και εκείνη για πάντα από το σπίτι της. «Τι νόμιζες, Παύλο;

Πως σε έδιωξε για τα καλά η γυναικούλα σου και η Τζένη θα σε δεχτεί πίσω; Ή ότι θα υποκύπτω εφ όρου ζωής, επειδή κουβαλάω το παιδί σου;». Και κάπως έτσι ο Παύλος μένει μόνος, όμως ξέρει πως δεν έχουν τελειώσει όλα! Η Αγγελική, μετά τη συζήτησή της με την Ελένη, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει μάλιστα να μιλήσει με τη Δανάη για το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, όμως η αντίδρασή της είναι αρνητική. Λίγο αργότερα, η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο και την επίθεση που είχε δεχτεί από εκείνον πριν λίγο καιρό, αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντάς της –ξανά- πρόταση γάμου. «Είσαι η εκλεκτή της καρδιάς μου. Πες μου πως θα με παντρευτείς!

Αλλιώς δεν νομίζω να αντέξω να ζω μακριά σου», της ομολογεί και εκείνη παραδέχεται πως δίπλα του θα είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ, μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς. Ευτυχώς για εκείνη, βλέπει τους αστυνομικούς που έχει φωνάξει η Αθηνά και το σκάει. Το μόνο μέρος που σκέφτεται πως θα είναι ασφαλής είναι το σπίτι του Μιχάλη, στο οποίο και τρέχει δίχως σκέψη. Ομως οι αστυνομικοί επισκέπτονται και το δικό του σπίτι μόνο που ο Μιχάλης καταφέρνει να τους απαγορεύσει την έρευνα.!

Η οργή της Αθηνάς στην Αγγελική

Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει, ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει τον Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουν γιατί κινδυνεύουν άμεσα.

Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που τη θυμώνει ακόμα περισσότερο και προκαλεί την οργή της. «Μάγια σού έχει κάνει αυτό το κορίτσι τελικά. Σε τύλιξε χαζέ και εσύ πιστεύεις ότι σε αγαπάει». Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει, κάνοντάς τη να νευριάσει. Σε περίεργες αποκαλύψεις προβαίνει και ο Μιχάλης, ο οποίος λέει στον Θωμά τους όρους της αποφυλάκισής του, οδηγώντας έτσι τη Λένα να ομολογήσει κι εκείνη τη συμφωνία της με την Αθηνά πριν από πολλά χρόνια.

«Αχ, Λένα, αν μου είχες μιλήσει από την αρχή, όλα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς οι ίδιοι θα ήμασταν διαφορετικοί αφού δεν θα είχαμε μείνει ποτέ εδώ μέσα». Ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει, κάνοντάς τη να φοβάται ακόμα περισσότερο για την Κατερίνα, ενώ αργότερα ο ίδιος μαθαίνει από τον Στέφανο την αλήθεια για τον Μιχάλη. Η Ζωή, έχοντας ανησυχήσει πολύ για την αδελφή της, επιστρέφει απρόσμενα στην Ελλάδα και πείθει την Αγγελική να λάβουν μέτρα για την προστασία της, τα οποία στην πορεία θα φανούν πολύ χρήσιμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική: Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα για να καταθέσει

Σοκ στην Αγγελική - Ο Στέφανος µαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασµό της Λένας

Share