Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Τους τα 'χωσε ο επιστάτης! Οι επιπλήξεις για τη λάθος κατασκευή

Κόντεψε να πέσει από την κατασκευή...

Φάρμα: Τους τα 'χωσε ο επιστάτης! Οι επιπλήξεις για τη λάθος κατασκευή
TV24 08.05.2021 22:12
Από Youweekly Team

Οι παίκτες της Φάρμας έπρεπε να φτιάξουν ένα υπαίθριο γυμναστήριο, να μεταφυτεύσουν τα φυτά του θερμοκηπίου και να φτιάξουν μεγαλύτερο σπιτάκι για τη Σίλβερ.

Όλα πήγαν καλά μέχρι που ο επιστάτης θέλησε να δοκιμάσει το υπαίθριο γυμναστήριο και κάπου εκεί... πήγε να πέσει καθώς ανεβαίνοντας, τα ξύλα άρχισαν να σπάνε!

Ο Βασίλης κατέληξε να τους επιπλήξει για τη λάθος και μη ασφαλή κατασκευή και αφού δεν έμεινε ευχαριστημένος συζήτησε με τον αρχηγό αποφάσισε να μην τους δώσει το έπαθλο! Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.

Η επίπληξη του επιστάτη

«Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Ο Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεθέαση (7/5): Πρώτη με διαφορά η Φάρμα στην prime time

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Share