House of Fame: Άγριος καυγάς στο σπίτι - «Πώς να με ακούσεις αφού γκαρίζεις»

Γιώργος Ντίνος εναντίον Βένιας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Άγριος καυγάς στο σπίτι - «Πώς να με ακούσεις αφού γκαρίζεις»

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, μιας και ο Γιώργος Ντίνος αποφάσισε να τα βάλει με την Βένια με αφορμή τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στην Κόνη για την πρόβα πριν από το live της Παρασκευής.

Ο Γιώργος Ντίνος είναι εδώ και καιρό εκνευρισμένος με την Βένια και έτσι αποφάσισε να της... τα πει ένα χεράκι. Μάλιστα της είπε πως έχει υφάκι, ενώ εκείνη του φώναζε.

Κάποια στιγμή απηύδησε και της είπε πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της καθώς συνέχεια φωνάζει για να επιβάλλει τη γνώμη της, ενώ δημιουργεί συνέχεια εντάσεις μέσα στο σπίτι.

Ο καυγάς του Γιώργου Ντίνου και της Βένιας στο House of Fame

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και την παρουσίαση της στο House of Fame, που πολλοί την έχουν σχολιασει αρνητικά.

Ο ίδιος σχολίαζοντας αρχικά την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με το που μπήκε μέσα είπα “αυτή είναι”. Είναι από τους 2-3 πιο έξυπνους ανθρώπους που υπάρχουν στην τηλεόραση. Δεν την άκουσα ποτέ να λέει “ναι το ξέρω”. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι πέρα από αυτό που ξέρει ότι είναι καλή».

Αναφορικά με τα ριάλιτι, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε: «Το μόνο που ξεχωρίζω είναι αυτό της μαγειρικής . Το MasterChef μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα κανονικό επάγγελμα. Στο Survivor πιο διάσημοι είναι οι άσημοι. Πώς να τους πάρεις στα σοβαρά αυτούς που πάνε και πέφτουν στις λάσπες. Αν στο GNTM δεν υπάρχει η Βίκυ Καγιά θα είναι πρόβλημα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια. Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος».