MasterChef 5: Ο Ιωάννης «έθαψε» τη Μαρίνα - «Την είπε την μα... της»

Έξαλλοι για ακόμα μία φορά μαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Ιωάννης «έθαψε» τη Μαρίνα - «Την είπε την μα... της»

Έξαλλος με τη Μαρίνα ήταν ο Ιωάννης στο MasterChef, με τον ίδιο να αναφέρεται στα δικά της πεπραγμένα στην ομαδική δοκιμασία και τους μετέπειτα σχολιασμούς της, όταν οι προσπάθειες των ομάδων βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Οι τρεις ομάδες είδαν τις προσπάθειές τους να σχολιάζονται και να βαθμολογούνται από τους κριτές, με αρκετά «καρφιά» να πέφτουν μεταξύ των συμπαικτών, όπως έγινε στην περίπτωση του Παύλου με τον Διονύση. Ο Ιωάννης, λίγο αργότερα, βρήκε ξανά την ευκαιρία να «κατακεραυνώσει» τη Μαρίνα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ότι η συμπαίκτριά του έκανε παρατηρήσεις για τα πιάτα, που απέφυγε στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, αναρωτώμενος το γιατί δεν τις έκανε τότε. «Θέλεις να μας δείξεις ότι είσαι η φοβερή μαγείρισσα και πάλι μας λες τις μ@λ@κίες σου πως όλα έπρεπε να γίνουν αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά.

Το κράξιμο του Ιωάννη στη Μαρίνα στο MasterChef 5

«Η Μαρίνα έχει πει ότι την γουστάρει όλο το σπίτι»

Νέες «μπηχτές» εναντίον της Μαρίνας άφησε ο Ιωάννης στο MasterChef πριν λίγες μέρες, με τη σχέση των δύο παικτών να είναι ολοένα χειρότερη και τον δεύτερο να μη διστάζει για ακόμη μια φορά να ρίξει τα «πυρά» του στη συμπαίκτριά του.

Μπορεί ο Ιωάννης να διεκδικούσε την παραμονή του στο διαγωνισμό, με αντιπάλους τον Τζιοβάνι και την Ανούς, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει τη Μαρίνα από την πρώτη στιγμή, που έχουν γυρίσει στο σπίτι και, αυτή την φορά, έκανε λόγο για τις… ερωτικές της κατακτήσεις.

Η αλήθεια είναι πως πριν από λίγο καιρό, η Μαρίνα είχε αναφερθεί στον Διονύση και είχε αποκαλύψει πως έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» μαζί της.

«Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι, νομίζω ότι προς το παρόν εγώ την έχω γλιτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και, αμέσως μετά, είδαμε τη Μαρίνα να τραγουδά το «Στην Καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη αφού πρώτα είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Μαργαρίτα.