MasterChef 5: Οι Κόκκινοι νίκησαν την ομαδική δοκιμασία

Πέρασαν και οι τρεις στους 8!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Οι Κόκκινοι νίκησαν την ομαδική δοκιμασία

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 είδαμε τη βαθμολογία της ομαδικής δοκιμασίας που δυσκόλεψε αρκετά τους 9 διαγωνιζόμενους. Μετά την κριτική που έκαναν στα πιάτα, οι τρεις κριτές με τη βαθμολογία τους ανακοίνωσαν και ποια είναι η ομάδα που πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Οι Κόκκινοι ξεχώρισαν με το γλυκό τους μιας και όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ένα πιάτο «εστιατορικό». Την ομάδα την είχε επιλέξει προσωπικά ο Αλέξανδρος ο οποίος είχε ορισμένα πλεονεκτήματα στην ομαδική μετά από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Οι τρεις τους ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και αποχώρησαν προκειμένου να απολαύσουν το υπέροχο έπαθλο που τους είχε ετοιμάσει η παραγωγή, δηλαδή μία άκρως διασκεδαστική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το Samano και ύστερα δείπνο σε ένα κορυφαίο εστιατόριο.

Η νίκη των Κόκκινων στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θέλω νικήτρια την Μαργαρίτα»

Ο Στέφανος Χίλας μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, αναφέρθηκε στην καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι και μίλησε για την Μαργαρίτα.

Όπως είπε ο μάγειρας, θα ήθελε να δει την πρώην συμπαίκτρια του νικήτρια του ριάλιτι γιατί είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και είναι επίσης ιδιαίτερη ψυχή.

Η πιο χαρούμενη στιγμή;

Ήταν η μέρα που πήρα τα τρία ναι στην οντισιόν. Θυμάμαι πως όταν πήρα το δεύτερο, από τον κύριο Κοντιζά, μου είχαν κοπεί τα πόδια. Όταν το είπε και ο κύριος Ιωαννίδης, λύγισα. Ήταν κάτι σαν όνειρο. Αν και το ήθελα πάρα πολύ, δεν περίμενα πως τελικά θα το ζούσα.

MasterChef 5 Στέφανος Χείλας

Ποιον θέλετε νικητή;

Σίγουρα τη Μαργαρίτα. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, αλλά και ένα παιδί με μια ιδιαίτερη ψυχή. Το αξίζει. Μετά, θα ήθελα και τον Διονύση, που έχει μια σταθερή και ωραία πορεία.

Τι σημαίνει για εσάς μαγειρική;

Επάγγελμα ψυχής. Πρέπει να βγαίνει από την ψυχή σου το να μαγειρέψεις. Εγώ είμαι ένας μάγειρας ψυχολογίας. Αν δεν δώσω αγάπη στο φαϊ, δεν θα βγει καλό. Αν μαγειρέψεις με αγάπη, θα έχεις ένα πολύ καλό πιάτο.