MasterChef 5: H παραγωγή «πρόδωσε» το ψέμα της Μαρίνας

Την αιφνιδίασε ο Πάνος Ιωαννίδης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: H παραγωγή «πρόδωσε» το ψέμα της Μαρίνας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαρίνα πιάστηκε στην... παγίδα της παραγωγής καθώς προσπάθησε να πει ένα ψέμα για το πιάτο που έκανε η μπλε ομάδα στην ομαδική δοκιμασία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το πιάτο που έφτυσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στην κριτική που έκανε μετά την ομαδική. Το κομμάτι του πιάτου αυτό ήταν κάπως κρυμμένο και έτσι ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να μάθει για ποιο λόγο έγινε αυτή η κίνηση.

Η Μαρίνα εξήγησε ότι δεν το έκανε αυτή αλλά ο Παναγιώτης Τζαμαλής. Μόνο που υποστήριξε ότι είδε πως ο Παναγιώτης δάγκωσε και δοκίμασε πριν το δώσει και στους ίδιους για να το εγκρίνουν, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Στο βίντεο που έδειξε ξανά η παραγωγή ο Παναγιώτης απλά πετά το υλικό στους δύο και η Μαρίνα αναφέρει ότι ήταν πολύ καλό αλλά εκ του αποτελέσματος δεν ήταν…

Το ψέμα της Μαρίνας στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο Ιωάννης «έθαψε» τη Μαρίνα - «Την είπε την μα... της»

Έξαλλος με τη Μαρίνα ήταν ο Ιωάννης στο MasterChef, με τον ίδιο να αναφέρεται στα δικά της πεπραγμένα στην ομαδική δοκιμασία και τους μετέπειτα σχολιασμούς της, όταν οι προσπάθειες των ομάδων βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Οι τρεις ομάδες είδαν τις προσπάθειές τους να σχολιάζονται και να βαθμολογούνται από τους κριτές, με αρκετά «καρφιά» να πέφτουν μεταξύ των συμπαικτών, όπως έγινε στην περίπτωση του Παύλου με τον Διονύση. Ο Ιωάννης, λίγο αργότερα, βρήκε ξανά την ευκαιρία να «κατακεραυνώσει» τη Μαρίνα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ότι η συμπαίκτριά του έκανε παρατηρήσεις για τα πιάτα, που απέφυγε στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, αναρωτώμενος το γιατί δεν τις έκανε τότε. «Θέλεις να μας δείξεις ότι είσαι η φοβερή μαγείρισσα και πάλι μας λες τις μ@λ@κίες σου πως όλα έπρεπε να γίνουν αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά.