MasterChef 5: Ο Ιωάννης πήρε την ατομική ασυλία

Ασφαλής για την αυριανή ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Ιωάννης πήρε την ατομική ασυλία

Οι Μπλε και οι Κίτρινοι ήταν οι ηττημένοι της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 5 και έτσι αναγκάστηκαν να μπουν σε διαδικασία ατομικής ασυλίας για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι για μία ακόμα εβδομάδα.

Οι Κόκκινοι έφυγαν για να απολαύσουν το έπαθλό τους στο Samano Radio, και οι υπόλοιποι πέρασαν από τυφλό τεστ γευσιγνωσίας.

Ο Ιωάννης έκανε τις περισσότερες μαντεψιές και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία. Αύριο θα πάει με λευκή ποδιά στην ψηφοφορία και από εκεί απευθείας στους 8 όπου θα βρει την κόκκινη ομάδα.

Η νίκη του Ιωάννη στην ασυλία στο MasterChef 5

«Θέλω νικήτρια την Μαργαρίτα»

Ο Στέφανος Χίλας μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, αναφέρθηκε στην καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι και μίλησε για την Μαργαρίτα.

Όπως είπε ο μάγειρας, θα ήθελε να δει την πρώην συμπαίκτρια του νικήτρια του ριάλιτι γιατί είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και είναι επίσης ιδιαίτερη ψυχή.

Η πιο χαρούμενη στιγμή;

Ήταν η μέρα που πήρα τα τρία ναι στην οντισιόν. Θυμάμαι πως όταν πήρα το δεύτερο, από τον κύριο Κοντιζά, μου είχαν κοπεί τα πόδια. Όταν το είπε και ο κύριος Ιωαννίδης, λύγισα. Ήταν κάτι σαν όνειρο. Αν και το ήθελα πάρα πολύ, δεν περίμενα πως τελικά θα το ζούσα.

MasterChef 5 Στέφανος Χείλας

Ποιον θέλετε νικητή;

Σίγουρα τη Μαργαρίτα. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, αλλά και ένα παιδί με μια ιδιαίτερη ψυχή. Το αξίζει. Μετά, θα ήθελα και τον Διονύση, που έχει μια σταθερή και ωραία πορεία.

Τι σημαίνει για εσάς μαγειρική;

Επάγγελμα ψυχής. Πρέπει να βγαίνει από την ψυχή σου το να μαγειρέψεις. Εγώ είμαι ένας μάγειρας ψυχολογίας. Αν δεν δώσω αγάπη στο φαϊ, δεν θα βγει καλό. Αν μαγειρέψεις με αγάπη, θα έχεις ένα πολύ καλό πιάτο.