Φάρμα: "Χάζεψε" ο Ιατρόπουλος με το πρώτο μπάνιο της Παναγιώταρου με καυτό μπικίνι

«Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα:

Την περασμένη Παρασκευή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στην Φάρμα και όλοι οι παίκτες έπαθαν σοκ. Ακόμη και η ίδια, αφού δεν είναι συνηθισμένη καθόλου σε αυτό τον τρόπο ζωή. Το Πρωινό λοιπόν, έδειξε πλάνα από το νέο επεισόδιο του ριάλιτι, που θα προβληθούν σε λίγες ημέρες.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το πρώτο της μπάνιο με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου, φορώντας ένα καυτό μαύρο μπικίνι και προκάλεσε αναστάτωση στους άνδρες του ριάλιτι.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε στην κάμερα: «Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά.»

Πάρτυ στο Twitter με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που καθάρισε τις τουαλέτες της Φάρμας

Φορώντας το σέξι κολάν της και έχοντας όσο πιο φυσικό μακιγιάζ και μαλλί γίνεται –όπως είπε και η ίδια- πήρε τα καθαριστικά της και άρχισε να κάνει γενική καθαριότητα στις τουαλέτες, αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια από τη συμπαίκτριά της Κάτια Δέδε.

Φυσικά αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πήραν φωτιά και τα σχόλια τους δεν είχαν τέλος!

ΦάρμαΦάρμα tweetsΦάρμα Twitter

Το βιογραφικό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στην Τρίπολη. Ο πατέρας της ήταν τεχνικός υπηρεσιών του Νοσοκομείου Τρίπολης και η μητέρα της ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

Στα 18 της, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Μετακόμισε στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και να δουλεύει, ως υποδοχή, σε διάφορα μαγαζιά.

Ως μοντέλο, έχει εργαστεί στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικά και video clips. Επίσης, έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε δύο επεισόδια της σειράς «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» και στην ταινία «Χαλβάη 5-0».

Λατρεύει τη μόδα και το styling και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες. H μουσική και το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, αλλά αγαπάει πολύ και τα ταξίδια. Το ταξίδι που η ίδια ξεχωρίζει είναι αυτό που έκανε στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Los Angeles και το Las Vegas.

Το 2018, παντρεύτηκε με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, με τον οποίο χώρισε πρόσφατα. Η εμφάνισή της σε σόου μόδας στην τηλεόραση έδωσε νέα δυναμική στην καριέρα της. Δημιούργησε το δικό της e-shop και άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τα social media. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει 250.000 followers.

Της αρέσει να αλλάζει συνεχώς την εικόνα της. Θεωρεί τον εαυτό της ψυχαναγκαστικό, αγχωτικό, εργασιομανή και είναι μονίμως με μια ατζέντα κι ένα κινητό στο χέρι. Στα θετικά της, συγκαταλέγει την προσαρμοστικότητά της, αλλά και την υπερκινητικότητά της.

Γυμνάζεται συχνά, τρώει πολύ, όχι όμως υγιεινά, της αρέσει η μαγειρική αλλά καθόλου οι υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού. Η σχέση της με τη φύση και τα ζώα κρατάει χρόνια, καθώς μέχρι τα 18 της έμενε στην Τρίπολη και επισκεπτόταν συχνά το χωριό της, το Κακούρι, έτσι είναι εξοικειωμένη με αρκετές αγροτικές εργασίες.