Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο Φώτης έπεσε θύμα της Κέντρας

Όσα θα δούμε σήμερα 11/5 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο Φώτης έπεσε θύμα της Κέντρας

Στο σημερινό 11/5 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, θα δούμε τον Αχιλλέα να είναι καχύποπτος με την σχέση Κέντρας και Φώτη, καθώς πιστεύει πως έχει πέσει θύμα του.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου

Η Θάλεια ζητά από τον Βλάση να την κρατήσει στην δουλειά γιατί δεν έχει που να πάει κι εκείνος δέχεται με τα χίλια ζόρια. Η Κέντρα φαίνεται να μην έχει πρόβλημα που αποκαλύφθηκε έτσι η σχέση τους, όμως ο Φώτης είναι απροετοίμαστος και προσπαθεί να το φέρει όλο αυτό στα μέτρα του.

Η Βάνα είναι σοκαρισμένη με το νέο, ενώ ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο Φώτης έπεσε θύμα της Κέντρας. Το δείπνο της Ρενάτα με τον Μάρκο μοιάζει με ραντεβού που όμως διακόπτεται από ένα μήνυμα της Φαίης και η Σύλβια με τον Ζούβα προσπαθούν να βρουν λύσεις για να γλιτώσει τον στρατό. Ποια η αντίδραση του Αχιλλέα όταν η Κέντρα μαζί με το Φώτη μιλήσουν για διαζύγια;; Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν ανακαλύψει ότι τα λεφτά του δεν είναι αυτά που φαίνονται και πως σχετίζεται με αυτό η Φαίη;

«Πέρασα από κάστινγκ για το Έλα στη Θέση μου και με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν κάνει το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες, είχε περάσει από δοκιμαστικό για το Έλα στη Θέση μου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για το ρόλο του στη σειρά, αποκαλύπτοντας μερικά ακόμα στοιχεία για το μέλλον του Δούκα.

«Ενώ ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι μεγάλος, με αναγνωρίζουν στο δρόμο ακόμα και με τη μάσκα. Είχα πάει για δοκιμαστικό για το “Έλα στη θέση μου” και μου είπε η casting director “δεν περνάς και από ‘κει που κάνουν ένα ωραίο καινούργιο σίριαλ;”.

Πήγα πολύ χαρούμενος στο άλλο κάστινγκ γιατί είχα μιλήσει και με τον σκηνοθέτη, είχα τελειώσει, υπέγραψα κιόλας, ότι θα είμαι στο “Έλα στη θέση μου” για ένα ρόλο. Μετά από κάνα δυο εβδομάδες με πήρε ο σκηνοθέτης, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι από την παραγωγή θέλουν κάτι άλλο. Μια εβδομάδα μετά με πήραν από τις Άγριες Μέλισσες.

Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας, τον χρειαζόμαστε και στον τρίτο κύκλο, οπότε δεν θα τον καθαρίσουμε. Ο Σωτήρης είναι πάντα δίπλα στον Δούκα και σε κάποια επεισόδια που έκανα τώρα, κάνω θελήματα και στον Νικηφόρο, οικογενειακός ρουφιάνος. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας ευγενικός γίγαντας με απίστευτο χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Ταχτσόγλου.