House of Fame trailer 11/5: «Είναι όλοι φλώροι εδώ πέρα και το παίζουν έξυπνοι»

Ξεσπά άσχημα ο Γιώργο Σπετσιώτης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame trailer 11/5: «Είναι όλοι φλώροι εδώ πέρα και το παίζουν έξυπνοι»

Oι εντάσεις στο σπίτι του House of Fame La Academia συνεχίζονται, με τον Γιώργο Σπετσιώτη να ξεσπά έντονα κατά των συμπαικτών του.

H παρεξήγηση ανάμεσα στην Κόνη και τη Βένια δεν έχει λυθεί με τη δεύτερη να αποκτά νέα μέτωπα με την Πηνελόπη και άλλους συγκάτοικους.

Η είσοδος του beauty expert Παντελή Τουτουντζή φέρνει ανανέωση και πολλές… αλλαγές! Ποιος σπουδαστής είναι «γόης και το ξέρει»;

Το 11/5 trailer του House of Fame

Όσα είδαμε στο προηγούμενο live της Παρασκευής

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε στο χθεσινό live του House of Fame η Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σίγουρα δυσαρέστησε τους σπουδαστές.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει δεχτεί αρκετά σχόλια για τον νέο της ρόλο, υποδέχτηκε παίκτες, κριτές και καθηγητές με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας συγκεκριμένα ένα λιλά φόρεμα με σκισίματα.

Η Ελένη λοιπόν έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, στο χθεσινό live θα προέκυψαν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι 3.

Ο Στέφανος είναι ο σπουδαστής που θα κάνει Video Clip!

Mια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση επιφύλασσε το αποψινό live του House of Fame για τους σπουδαστές, αναφορικά με τον νικητή του VideoClip.

Η Ελένη Φουρέιρα, αφού πρώτα αποκάλυψε τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο παιχνίδι, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος στο προηγούμενο live είχε αποκαλύψει πως έναν από τους σπουδαστές θα είχε την ευκαιρία να γυρίσει το δικό του videoclip, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα έκρινε ο κόσμος.

Τελικά, αυτός που ψηφίστηκε περισσότερο ήταν ο Στέφανος, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος του, πέταξε κυριολεκτικά από την χαρά του!

Ο παίκτης που αποχώρησε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι τελικά η Έλενα Δομάζου, ενώ οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι o Jimmy Sion, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.