Αγγελική: Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα θα παντρευτούν

Οι σημερινές 12/5 εξελίξεις στην σειρά του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα θα παντρευτούν

Στο σημερινό 12/5 επεισόδιο της σειράς Αγγελική, θα δούμε τον Δημήτρη να ανακοινώνει στην μητέρα του, Αθηνά, πως με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούν. Πως θα αντιδράσει;

Όσα θα δούμε στην σειρά του ALPHA, Αγγελική

Τετάρτη 12 Μαΐου - Επεισόδιο 126

Η Ελένη βλέπει του αστυνομικούς που έχει φωνάξει η Αθηνά και προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, όμως οι αστυνομικοί επισκέπτονται και το δικό του σπίτι στην προσπάθειά του να τη βρουν. Ο Μιχάλης όμως καταφέρνει να τους μπλοκάρει και δεν τους επιτρέπει την έρευνα αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλμα.

Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουνε από κει μέσα.

Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αθηνά. Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει. Δείτε αναλυτικά όσα θα δούμε μέχρι την Παρασκευή.

«Ο ρόλος μου στην Αγγελική είναι συγκινητικός»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει αναλάβει φέτος στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική, εξηγώντας πως τελικά τον έχει αγαπήσει.

«Ο Στέφανος την “Αγγελική” είναι κόντρα σε ό,τι έχω κάνει, είναι τρυφερός, μαλακός, ψύχραιμος και χρειάζεται να βρίσκω ισορροπίες την ερμηνεία του. Είναι όμως και συγκινητικός. Γιατί θέλει να έχει εμπιστοσύνη και σύνδεση με τους ανθρώπους και ας τον προδίδουν.

Γιώργος Χρυσοστόμου Αγγελική

Ο θεσμός της οικογένειας είναι γι’ αυτόν κάτι πολύ σημαντικό. Σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του δείχνει “κανονικός“, αλλά μένει τελικά περιθωριοποιημένος, μόνος του. Με αυτό τον ήρωα, πέρασα τη διαδικασία που περνάω και στο θέατρο, απλά διήρκεσε έξι μήνες. Στην αρχή ενθουσιάζομαι πολύ, μετά δε μου αρέσει, τρώω άρνηση, δεν τον θέλω καθόλου και μετά λάμπει. Τώρα είμαι σε αυτή τη φάση. Αγαπάω τον Στέφανο πολύ, ενώ πέρασα ένα δίμηνο -τρίμηνο που δεν τον ήθελα καθόλου».