Masterchef 5 highlights 12/5: Τα «καρφιά» Ιωάννη και Διονύση και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 12/5: Τα «καρφιά» Ιωάννη και Διονύση και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε ένα ακόμη επεισόδιο του Masterchef 5, από το οποίο ορίστηκαν οι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ νωρίτερα ο Παναγιώτης Τζαμαλής παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του.

Αυτά είναι τα 12/5 highlights του Masterchef 5

«Σιγά μη νικήσει το Masterchef γυναίκα!»

Τα «καρφιά» τους έριξαν με το καλημέρα οι δύο κολλητοί του Masterchef, Ιωάννη και Διονύση, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να νικήσει το παιχνίδι γυναίκα!

Οι δυο επίδοξοι σεφ πιάσανε ψιλή κουβεντούλα και ξεκίνησαν για ακόμη μια φορά να θάβουν τους συμπαίκτες του, με τον Ιωάννη μάλιστα να τονίζει πως η Μαρίνα και ο Παύλος δεν θα έπρεπε να είναι στην τελική 8αδα.

Μέσα σε όλα μάλιστα, τόσο ο Ιωάννης όσο και ο Διονύσιος αναφέρθηκαν στον πιθανό νικητή του φετινού Masterchef, δηλώνοντας με απόλυτη σιγουριά πως δεν πρόκειται να το σηκώσει γυναίκα! Να υπενθυμίσουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης αποχώρησε ο Παναγιώτης Τζαμαλής!

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός νικητής του Mystery Box

Με το Mystery Box ξεκίνησε το MasterChef και οι παίκτες κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μια απαιτητική δοκιμασία.

Με δυο κουτιά, “πρόκληση” και “ασφάλεια”, ξεκίνησε η δοκιμασία για τους οκτώ κορυφαίους του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαμαλή.

Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι και Γιάννης Αυλωνίτης. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος, ο οποίος κέρδισε δώρο από το Box, το food delivery app, 1000 ευρώ για να τα χρησιμοποιήσει, όπως θέλει.

Μάλιστα στο Τεστ Δημιουργικότητας θα είχε πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως ότι θα μοίραζε στους παίκτες τα υλικά που θα μαγειρέψουν, δίχως να γνωρίζει τι θα περιέχει η κάθε καμπάνα.

Θα ανταποκριθούν ανάλογα οι συμπαίκτες του με βάση όσα επέλεξε για τους ίδιους;

Μαργαρίτα, Παύλος και Νίκος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με το Mystery Box ξεκίνησε το επεισόδιο του MasterChef και οι παίκτες κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μια απαιτητική δοκιμασία, από την οποία βγήκε νικητής ο Αλέξανδρος!

Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος επέλεξε τα υλικά με τα οποία μαγείρεψαν οι συμπαίκτες του, στο τεστ δημιουργικότητας όπου όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Τελικά ο Διονύσης ετοίμασε το καλύτερο πιάτο και παρέμεινε ασφαλής στο σπίτι του MasterChef. Έπειτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος Χάππιλος.