Elif 13/5: Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για τα αισθήματά τους

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif 13/5: Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για τα αισθήματά τους

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Elif, ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για τα αισθήματά τους, μιας και ο Σαφάκ δεν μπορεί πλέον να τα συγκρατήσει.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 13 Μαϊου, στην Elif

Η Λεμάν συμπαθεί την Αλέβ, η οποία πρόκειται να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στο μαγαζί και είναι αναστατωμένη.

Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του και γνωρίζει την Αλέβ. Η Λεμάν θεωρεί την Αλέξ καλή νύφη για τον γιο της.

Η Χουμεϊρά ράβει ένα νέο φόρεμα για το πάρτι που οργανώνει. Μαζί της είναι και η Παρλά και με τις ιδιοτροπίες τους τρελαίνουν τη μοδίστρα. Η Παρλά λέει στη Χουμεϊρά πως πρέπει να φοράει το πιο ωραίο φόρεμα στο πάρτι για το μωρό της.

Στο δείπνο η Μελέκ προσεύχεται για την Ελίφ και το ίδιο κάνει και ο Εμιρχάν γιατί αγαπάει τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά ρωτάει διάφορα τη Σουρεγιά

σχετικά με τη νέα σειρά παιδικών παπουτσιών. Η Σουρεγιά της λέει πως όλα πάνε πολύ καλά και η Χουμεϊρά θυμώνει επειδή είχε ζητήσει από τον Κερέμ να ακυρώσει τη διαδικασία. Ο Κερέμ αναγνωρίζει τον θυμό της στο βλέμμα της. Προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν ακύρωσε τα σχέδια του γιατί νιώθει πως αν ο πατέρας τους ζούσε θα ένιωθε πολύ περήφανος για ό,τι κατάφεραν.

Elif 13/5

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS