Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου 13/5: Η Κέντρα αντιμετωπίζει την οργή της Βάνας και της δίνει εξηγήσεις

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Έλα στη θέση μου 13/5: Η Κέντρα αντιμετωπίζει την οργή της Βάνας και της δίνει εξηγήσεις
TV24 13.05.2021 09:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη θέση μου», η Κέντρα αντιμετωπίζει την οργή της Βάνας και της δίνει εξηγήσεις, ενώ η ίδια έχει στήσει μια παγία στον Αχιλλέα.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 13 Μαϊου, στη σειρά Έλα στη θέση μου

Ο Μάρκος έχει μια ιδέα για το πώς μπορούν να βρεθούν τα λεφτά του Βλάση και η Ρενάτα αποφασίζει να τον καλέσει στην αυλή.

Ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την έπαυλη, την ώρα που η Κέντρα πρέπει να αντιμετωπίσει την οργή της Βάνας και να της δώσει εξηγήσεις.

Η Ισμήνη ενοχλείται όλο και περισσότερο από την παρουσία της Θάλειας, πώς θα αντιδράσει όμως όταν την πιάσει να παρακολουθεί μια προσωπική στιγμή της με τον Βλάση;

Έλα στη θέση μου 13/5

Τι θα δούμε αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου

Η Κέντρα με τον Φώτη ξεκαθαρίζουν το θέμα με τα μηνύματα της Βάνας αλλά η Βάνα του βγάζει μια πικρία. Ο Ζούβας τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι ο Ταξίαρχος Βερβερούλης, θέλει να συναντήσει την Σύλβια κατ’ ιδίαν αλλά παρόλα αυτά δε μπορεί να την εμποδίσει.

Ο Αχιλλέας μετακομίζει από την έπαυλη, την ώρα που ο Μάρκος μιλά στον Βλάση για την ιδέα του να αποκτήσουν πρόσβαση στο τηλεφωνικό απόρρητο της Φαίης. Πώς θα αντιδράσει η Κέντρα όταν ο Φώτης συναντηθεί με τη Βάνα έξω από το σπιτάκι της έπαυλης; Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν μάθει ότι στο παλιό σπίτι της Φαίης είναι ανοιχτά τα φώτα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Πέρασα από κάστινγκ για το Έλα στη Θέση μου και με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό «αντίο» της στο Έλα στη Θέση μου

Share