Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: H Ελένη μαθαίνει την αλήθεια από τον Βόσκαρη και ξεφτιλίζει τον Δούκα

Το μίσος της για τους Σεβαστούς μεγαλώνει ξανά

Άγριες Μέλισσες: H Ελένη μαθαίνει την αλήθεια από τον Βόσκαρη και ξεφτιλίζει τον Δούκα
TV24 13.05.2021 15:50
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η ώρα των αποκαλύψεων στις Άγριες Μέλισσες έφτασε και η Ελένη σε συνάντηση που θα έχει με τον Βόσκαρη στην φυλακή, θα μάθει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της, Γιώργου Σταμίρη. Συγκεκριμένα, θα μάθει πως ο Δούκας τον δολοφόνησε με δηλητήριο που έβαλε στο κρασί του ο Σέργιος και δεν πέθανε από φυσικά αίτια.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, η Λενιώ σοκαρισμένη, αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν. Προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά το μίσος της για τους Σεβαστούς μεγαλώνει ξανά. Τις επόμενες μέρες, οι κάτοικοι του χωριού πηγαίνουν στη σχολική γιορτή να ακούσουν την παιδική χορωδία. Εκεί η Ελένη για πρώτη φορά θα αντικρίσει τον Δούκα.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης φυλακή Ελένη

Το χωριό συνταράσσεται από τις αποκαλύψεις που κάνει μπροστά σε όλους, αν και ο Δούκας αρνείται την αλήθεια. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες και όλοι φοβούνται για έναν νέο κύκλο αίματος στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να αποδείξει όσα έμαθε και να τιμωρήσει τον Δούκα. Ενώ, ξανά μαζί θα δούμε ένα... πρώην ζευγάρι.

Τι θα δούμε απόψε 13/5 στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 13 Μαΐου - Επεισόδιο 139

Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.

Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει - και θα είναι πάλι μαζί. Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Συμφώνησε για την τρίτη σεζόν ο Γιώργος Σουξές

Άγριες Μέλισσες - Εριέττα Μανούρη: «Νομίζω ότι ο ρόλος μου έχει κάνει κάπως τον κύκλο του»

Share