Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Μπαίνει στην Ακαδημία η Καίτη Γαρμπή

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (13/5)

House of Fame: Μπαίνει στην Ακαδημία η Καίτη Γαρμπή
TV24 13.05.2021 16:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του House of Fame Τις πολύτιμες συμβουλές της θα προσφέρει στους σπουδαστές σήμερα στις 18.00 η Καίτη Γαρμπή.

Η κριτής του Live Concert προσφέρει τη σημαντική καθοδήγησή της στη Βένια που αυτή την εβδομάδα ερμηνεύει το τραγούδι της «Ευαισθησίες» ενώ τραγουδάει μαζί τους μεγάλες επιτυχίες της. Θυμίζουμε πως χθες οι σπουδαστές συνάντησαν μέσω Skype και την Καλομοίρα.

Ωστόσο, οι συγκάτοικοι σήμερα θα πρέπει να πάρουν μία σημαντική απόφαση ψηφίζοντας το άτομο που θεωρούν πως δεν έχει θέση στο σπίτι του House of Fame.

Οι τόνοι για μία ακόμα φορά ανεβαίνουν και ορισμένα σχόλια βάζουν φωτιά στις συζητήσεις .Ποιος θα πάει στο live concert με -4 βαθμούς;

Δείτε το σημερινό trailer του House of Fame με την Καίτη Γαρμπή

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για το House of Fame

«Στο House, διαλέγω να λέω την αλήθεια στα παιδιά με ωραίο τρόπο. Τα παιδιά αυτά είναι στη ηλικία του Δημήτρη. Δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον γιο μου.

Ο γιος μου είναι ένα καλό παιδί και δεν χρειάστηκε ποτέ να έχουμε συγκρούσεις. Είμαστε παιδική χαρά αλλά είμαστε και σοβαροί όταν πρέπει. Είμαστε η Καίτη, ο Διονύσης και ο Δημήτρης και είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι.

Δεν μπορώ να τα πω όλα. Έχω μια “προτασάρα”. Υπάρχει και μια περίπτωση να παίξω στο θέατρο και να κάνω ένα ρόλο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Έντονος τσακωμός μεταξύ Μαριάννας και Γιάννη - «Κάθε φορά με περιμένει στη γωνία!»

House of Fame: Ξέσπασε η Πηνελόπη - «Αν ενοχλεί κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα, εγώ είμαι άρτια»

Share