Tik Talk: Ο Αντώνης Σροίτερ ανακαλύπτει τις πύλες του νέου ανακτόρου στο Τατόι

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Tik Talk: Ο Αντώνης Σροίτερ ανακαλύπτει τις πύλες του νέου ανακτόρου στο Τατόι

Οι πύλες του Πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι ανοίγουν για πρώτη φορά στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ, μετά την έναρξη των εργασιών για την ανάπτυξη και αποκατάστασή τους.

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ξεναγεί τον Αντώνη Σρόιτερ και εξηγεί το σχέδιο ανάπλασης του κτήματος Τατοΐου, με στόχο να μεταμορφωθεί σε διεθνή προορισμό πολιτισμού και αναψυχής.

Παράλληλα, η κάμερα του Tik Talk επισκέπτεται ακόμα 7 εμβληματικά μέρη της πρωτεύουσας και κάνει αυτοψία στα έργα προστασίας, συντήρησης, αναστήλωσης και ανάδειξης των μνημείων. Μεταξύ αυτών και η Ακρόπολη, μετά τα έργα που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του Καρόλου στην χώρα μας.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου του Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Η συνέντευξη του Αντώνη Σρόιτερ στο After Dark

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής 2/4, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται λόγω του ότι είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που ξέρω ότι είναι straight και θα μου πούνε και την βλακεία μου.

Hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας. Είναι η εποχή που οι δημοσιογράφοι κι οι παρουσιαστές είναι τα μέλη του συστήματος που πάνε να γκρεμίσουν τον κόσμο. Έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Έχω ακούσει για εκατομμύρια ευρώ που αλλάζουν χέρια στους δημοσιογράφους, ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας κι ότι μπορείς να φανταστείς. Να είναι καλά. Απαντάς εκεί που αξίζει κι εκεί που λένε τα χειρότερα και συμφωνώ μαζί τους. Εκεί μπλοκάρει ο άλλος και μπαίνεις σε μια κουβέντα για να περάσει η ώρα».

Ωστόσο, έχετε δει τον Αντώνη Σρόιτερ να περπατάει σε σπασμένα γυαλιά για χάρη της εκπομπής του; Θα πάθετε πλάκα.